Dayloos Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Nie wiem czy to tu ale jak nie to @ Cisu.lub ktoś możecie przenieść. No to tak moja propozycja byłby konkurs 2vs2, no dobra dlaczego 2vs2 a nie 5vs5 lub 1vs1, no a dlatego że jak będzie trochę chętnych to taki 1vs1 by trwał bardzo długo no a 5vs5 znów bardzo krótko ze względu na małą ilość osób. Na czym by polegał ten konkurs? Będzie stworzona "drabina meczowa", przeciwnicy będą dobierani losowo a zgłaszać się będziemy w temacie albo po jednej osobie, albo po dwóch. W przypadku 1 osoby gdy będą inne osoby po 1 to będą dobierane do siebie. Rozegrywalo by się to na naszym serwerze mixowym oczywiście będzie termin i godzina startu podana. Nagrody wymyślone przez administrację było by 3 sędziów i by ogarniali wszystko. Zrobiło by się kanały na ts'ie przykładowo "event" i kanał Druzyna 1, Drużyna 2, Czekam na mecz (nick z gry/team) i kanał wygrana. Chyba dobrze wszystko napisane Przykładowy wzór: Nazwa drużyny: Nick 1 gracza: Steam ID 1 gracza: Nick 2 gracza: Steam ID 2 gracza: W przypadku jednego gracza Nick gracza: STEAM ID Gracza: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Można by było zrobić taki konkurs. Ty byś był organizatorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanior Opublikowano 6 Stycznia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Darbinka, a może Liga GH 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 no jak najbardziej ZA, fajny pomysł. Jeżeli chodzi o en mixowy serwer to mogę się zająć zmienianiem map, czasu rundy itp. bo cały czas tu jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 @ Cisu.Pierw trzeba zobaczyć jakby się to przyjęło, bardziej myślałem jakby to ktoś z administracji robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JebaćPolicjęZeroTolerancji Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Jestem na Tak Dlaczego ? Otóż to , że takie inicjatywy mogą pogłębić relacje między użytkownikami , rywalizacja oraz dobra zabawa która jest najważniejsza Edytowane 6 Stycznia 2019 przez HaMMeR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojżesz Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Jak najbardziej jestem na tak przyda się taki konkurs a ja jak najbardziej wezmę w nim udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Widzę że konkurs by miał osoby które chcą wziąć udział. @ Endrjuu ♡ @ Fixen ♡decyzję podejmujecie wy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Jestem Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebzdyberybencjusz Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Również za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Z chęcią zagrałbym w takim konkursie, nawet bez nagród, jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_cheats 1 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Ja za jak już @ ZRBjest to ja tyz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Jestem ZA i z góry się zapisuje. I mam nadzieję że będą to mapy aim oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Skoro użytkownicy są za tym, aby taki konkurs powstał. To oczywiście zezwalm na niego. Lecz ja nie będę organizatorem. Mam złe wspomnienia z tyrniejem w lola oraz ograniczony czas. Jeśli ktoś by chciał się tym zająć, to śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi