glebbie 123 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Więc tak na samym wstępie chciałbym przeprosić za swoje poprzednie zachowanie jakie miało tu miejsce mam nadzieję, że zapomnimy o tym i zaczniemy wszystko od nowa. Co do tamtego przywitania to trochę tam naklamalem bo szczerze to nie chciałem mówić swoje prawdziwego imienia bo mi się nie podoba prawda jest to, że jestem prawosławny i mam te 2 imiona, ale nikomu tego nie powiem. Tu krótka rozpiska o mnie Mam 14 lat (prawdziwy wiek.) Mieszkam w Białymstoku dokładnie województwo podlaskie Mam na imię Patryk I to tyle pozdro wariaty. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 No siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 yyyyyy, hej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Witaj imienniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanior Opublikowano 6 Stycznia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Witaj mój też imienniku. P.S. Przeczytałem do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Siemanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 witaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 No cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYkoss Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 nie ładnie kłamać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Witaj mam nadzieję, że już koniec kłamstw. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KomandosRA^^ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JebaćPolicjęZeroTolerancji Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 yoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryto. Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi