Dayloos Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Typ grafiki: Sygnatura Rozmiar grafiki: Forum Tematyka: @ KUCYKlub @ DAvliczę na kreatywność waszą Napisy: Dayloos, UBTeam, MultiAdmin, GreenHaze.pl Format: yy? Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): według grafika lecz podobały mi się pracę dla Takkar coś w tym stylu proszę Kontakt: Forum, ts, steam Typ grafiki: awatar Rozmiar grafiki: Forum Tematyka: to co u góry Napisy: Dayloos Format: yy? Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): to co u góry Kontakt: Forum, ts, steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Format czyli jpg png itd @ Dayloos powiedz co lubisz bo nie mam pomysłu żadnego Takiego czegoś nie potrafię zrobić :P Dam Ci tylko swój projekt Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Młody <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 @ Młody <3coś w stylu co zrobił kucyk dla Takkar, ale nie 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Tutaj projekt ode mnie, jak coś w tym stylu Ci się podoba to zrobię i Avatar a jak nie to @ Consequences. musi Ci zrobi Jeszcze inne logo GH Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Młody <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Ta druga praca może być narazie @ Consequences.Czekam na pracę od ciebie jak możesz zrobić @ Młody <3jeżeli zrobisz lepszy avatar niż mój aktualny to by git było. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Dayloos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Coś mniej w moim stylu, bo nie ma miliona efektów, ale starałem się żeby wyszło jak najlepiej. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Consequences. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Consequences. napisał: Coś mniej w moim stylu, bo nie ma miliona efektów, ale starałem się żeby wyszło jak najlepiej. Biere to kuźwa dobra robota ciemny kolor git jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi