Pacia ♡ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Typ grafiki: Sygnatura Rozmiar grafiki: Forumowe Tematyka: burza Napisy: Endrjuu ♡ / Włascicielka Steam: Endrjuu ♡/ gg: 64911130 Format: Dowolny Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): Chciałabym, aby podane rangi oraz steam, były wypisane w rodzaju kolumny. Kolorystyka, fajnie by było gdyby była FIOLETOWA . Kontakt: PW/ Steam/gg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Kolejna postprodukcja, troszkę nauki, sporo czasu dokładnie to 1h zleciało, wydaje mi się że przyjemne dla oka, myślę że Nasza Właścicielka będzie zadowolona z mojej pracy. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez KUCYK Przez Pacia ♡, 7 Stycznia 2019 Fioletowy wersja kozak! Ale czy mogłabym prosić o zmianę tych kresek? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Masz szczęście, że .psd zapisałem :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi