Druidek. Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) 1. Imię: Rafał 2. Wiek: 15 3. Staż na forum: miesiąc i jeden dzień 4. Jak sobie wyobrażasz swoją przyszłą pracę jako Redaktor?: Swoją przyszłą pracę jako redaktor wyobrażam sobie na pisaniu dziennych cytatów oraz sumiennym prowadzeniu serii "Pytanie na dziś". Postaram się wskrzesić również inne serie. 5. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć? (prosimy o dłuższą wypowiedź): Codzienna spora aktywność na forum, mnóstwo wolnego czasu oraz chęci do odżywienia redakcji. Jestem osobą bezkonfliktową, szybko łapię kontakt z innymi ludźmi i jestem chętny do pomocy. 6. Posiadasz jakieś doświadczenie w tej dziedzinie? (gazetka szkolna, blog itp.): Parę razy zajmowałem się gazetkami szkolnymi. Poza tym większego doświadczenia w tej dziedzinie nie mam, lecz gdzieś je zdobyć muszę 7. Próbny materiał: - Edytowane 7 Stycznia 2019 przez druid 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojżesz Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Oj druidku szczerze mówiąc jestem zmieszany ale daje ci małe tak +masz chęci by zostać redaktorem i ożywić inne serię +chcesz zdobywać doświadczenie +twoja aktywność na forum ciebie nie ma tylko kiedy śpisz -brak materiału próbnego +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Neutralny +Aktywny +Ogarnięty -Słabe podanie -Brak pracy próbnej Myślę że można Cię przyjać lecz uważam że Ci się znudzi za chwile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Na TAK: + ogarnięty + aktywność + kulturka + chęć pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Można dać szansę. + Aktywność + Chęci - Staż na forum +/- Wiek, ale raczej w owej randze, wiek nie ma znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Gdybym kierował się tym kogo lubię, kogo nie to byś miał na tak no ale tak nie jest. Na nie -Podanie jak na taką range słabo napisane, -Brak aktywności w dziale -Brak materiału próbnego +/-Wiek +Chęć pomocy +Ogarnięty Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Dayloos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majky Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Na tak +bardzo aktywny i chętny do pracy +wiek +ogarnięty + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Druidku jestem na tak lecz nie wiem czy poradzisz sobie z nadmiarem obowiązków. Masz admina na dwóch serwerach i do tego opiekujesz się mixami więc możesz się średnio wyrabiać. Mimo wszystko duże TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JebaćPolicjęZeroTolerancji Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Jestem na tal Ponieważ jesteś spoko , nadasz się , i masz duże chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi