Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Odbanowany Odwołanie By ^^DeeD^^

^^DeeD^^

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ^^DeeD^^
IP/SteamID: 94.251.205.252

Nazwa serwera: Only DD2 #1

Data otrzymania bana: 07.01.2019r
Mapa: de_dust2

Powód bana: Cheater
Demko: http://d1.hltv.org.pl/srv53507/HLTV-1901071509-de_dust2.dem.zip  czas na demku gdy wbiłem na serwer 07:42:96

Opis sytuacji: Wbiłem na serwer , była nowa runda kupiłem m4 i sobie napisałem na say'u Skill Cheat By XeNoN v2.0 [ON] po czym ledwo zdążyłem wejść na galę i dostałem perma xd

Niestety lub stety nie ma żadnych spalonych  akcji gdyż po prostu nie miałeś kiedy zrobić coś podejrzanego.  NATOMIAST reakcja @ Stanior mnie w ogóle nie dziwi gdyż gdybym ja takie coś zobaczył bym postąpił tak samo jak On. Dostajesz UB lecz mogłeś nie Ty to napisać lecz cheat, którego być może używasz :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.