Dayloos Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Jak wiecie, bądź nie planuje zorganizować konkurs 2vs2 w którym będzie mógł wziąść udział jako gracz i administrator, tylko chcę już wiedzieć kto byłby chętny by nie organizować wszystkiego na marne. Poszukuje nie ograniczona ilość graczy która chce wziąć udział no i jednego lub dwóch sędziów/pomocników Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Dayloos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Ja bym był chętny do wzięcia udziały. A ten stream, jest nie potrzebny moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Ja się zgłaszam jako gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) @ Cisu.No ale chodzi o to że osoby będą za wszelką cenę udowodnić oszustwo. No niby nie jest ale wiesz.. Dobra mam pomysł jednak bez tego. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Dayloos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Ja bym mogła zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Melduje Się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Chętny do gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czlw Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ja i Stenziu gramy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ja tez moge 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanior Opublikowano 8 Stycznia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Js też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cremaster Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Będą jakieś nagrody? Wgl w jaką gre to 2vs2, malo informacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 3 godziny temu, Cremaster napisał: Będą jakieś nagrody? Wgl w jaką gre to 2vs2, malo informacji Na ten moment nie będę wszystkiego wam pisał... Będą, chodzi o cs'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi