sv_cheats 1 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Typ grafiki: sygnatura Rozmiar grafiki: zalecana forum'owa Tematyka: szary czlowiek Napisy: szary człowiek Format: żeby jakość była ładna Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): ikonka steam z nazwą użytkownika. Kontakt: steam Informacje pomocnicze: chodzi mi coś postać ala moja profilowka tylko postać do pasa + zarysy jakiejś marynarki na tlowiu, może być jakaś broń w rękach lub ręce rozłożone na lewo i prawo otwartymi dłońmi do góry. Edit#1: coś ala to  Edytowane 8 Stycznia 2019 przez Szary Człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Witam, musze przyznać twoje zlecenie mnie przerosło, dopiero bawię się grafika są to poczatki.... Niestety nie wykonam twojego zlecenia po po po prostu aż tak zaawansowany nie jestem. Sam zdecyduj czy mam zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_cheats 1 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 To zamknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi