Mojżesz Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Typ grafiki:Avatar i Sygnatura Rozmiar grafiki:Sygnatura taka jak na forum a Avatar taki jak na steam Tematyka:Coś o Mojżeszu że pokazujesz jego siłę i dobrze by było jakby miał jakąś laskę w ręce Napisy:Mojżesz Format:Obojętnie może być PNG albo JPEG Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.):Przy tej lasce dobrze by było jakby tak jakby on ją uderzył i się ziemia tak roztąpiła i z tej otwartej ziemi tryskał ogień albo lawa Kontakt:PW,Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) @ Mojżesz dostaniesz dzisiaj lub jutro @ LeiNad nie mam jak wykonać tej grafiki gdyż nigdzie na internecie nie mogę znaleźć obrazka tego typu by ją wykonać (chodzi o tematytykę) Nie zdołam wykonać tego zlecenia, sorki :/// Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Młody <3 Przez LeiNad, 20 Stycznia 2019 I gdzie ta grafika? Zadeklarowałeś się, że będzie w Piątek albo Sobotę, minęła cała Niedziela i cisza. Czekam na wyjaśnienia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Avatar ode mnie, sygnatura sprawia duże problemy, zobaczę jak to wyjdzie. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Consequences. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojżesz Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ziomus jak to kozak jest ❤️ jeżeli jest taka możliwość to nie chce wam zabierać czasu i anulować ta sygnature chyba że chcecie wykazać się avatar 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) @ Consequences. robisz sygnaturę czy zamykać zlecenie? @ Consequences. spoko maroko Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Y . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Może się spodoba Edytowane 24 Stycznia 2019 przez Consequences. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojżesz Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Dziękuje serdecznie za wykonanie mojego zlecenia temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi