zzz2 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 twój nick: zzzIP/SteamID: 178.235.179.169 Nazwa serwera: DD2 Data otrzymania bana: 8 stycznia 2019Mapa: dd2 Powód bana: chyba za szybkie flicki dalem Screeny: https://www109.zippyshare.com/v/1q2MCIFH/file.html Opis sytuacji: biglem sobie i Szary Człowiek poprosil o usmiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Widzę tutaj tylko 4 ss,y, gdzie jest 5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_cheats 1 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 1ss za mało... nie możliwe moim zdaniem żebyś miał tyle przypadków, że tak perfekcyjnie wychylasz wcelowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzz2 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) tylko 4 ss'y miałem hmm czm mam tylko 4 a i szarybyles w tej sytuacji i sam wiesz ze na ss'ie powienin być tuyp gdybym miał wh bo był w piachu przypomnij sobie a i tylko 4 ss'y mam nie znam powodu Edytowane 8 Stycznia 2019 przez zzz2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzz2 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) szary sam wiesz ze za ta skrzynka zielona na ss'y był typ w piachu i nic nie ma wiec nie mow mi i tak wgl już drugi czy 3 raz mam tutaj ss'y i nie widze powodow się odpalać bo wiem ze cos tam gram Edytowane 8 Stycznia 2019 przez zzz2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzz2 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 i chyba za to dales mi ss'y ze wychililem schodkowo jak miałem info ze w piachu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzz2 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 dobra sorka znalazłem 5 ss'a wrzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Bez piątego ss,a, nie mogę dać Ci ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzz2 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 https://www17.zippyshare.com/v/MApUWAXA/file.html prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Piąty ss,y jest. Dostajesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi