Mojżesz Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Czas nieobecności (od/do): 09.01.2019 do 12.01.2019 Powód nieobecności:muszę poprawić oceny w szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udanych popraw! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Miłego poprawiania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Powodzenia mordko i do usłyszenia w sobotę na mixie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Czyżby kara? Powodzenia! Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Dayloos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Tylko zdaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Kuruj te oceny i wracaj bo lana z pierogami trzeba wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Dobra, obyś nie zdążył na 20 godzinę. A tak seriom, to poprawiaj te pały i wracaj bocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojżesz Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Ale to nie pały tylko 3 na 4 xd bo chcę mieć czerwony pasek /// Ale ja silniejszy od ciebie jestem :P Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Feciarz|TeamDebila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi