OLCZITA Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Czas nieobecności (od/do): 10.01-17.01 Powód nieobecności: sprawy rodzinne, ocenki. . Moja aktywność przez ostatni tydzień była słaba, ale naprawdę nie mam czasu chociażby na forum zajrzeć.. . Do zobaczenia za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Poprawiaj te pały i wracaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 No to powodzonka z ocenkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Powodzenia w poprawianiu ocen, czekamy na Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Powodzenia tam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Przyjęłam. Powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi