Takkar Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Siema. Jak widzimy na forum, działy "urlop" oraz "rezygnacje" służą do informacji o nieobecności, lub zrezygnowaniu z danej rangi. Po co więc pisać tam jakieś pierdoły typu "Odpoczywaj", "wracaj szybko", "Szkoda, wróć kiedyś" itd... Tu propozycja, zakaz wypowiadania się w tych działach. Dlaczego? Jest to po prostu spam i nabijanie sobie postów. 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Szczerze jestem za, mimo że sam się tam bezsensownie wypowiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Na nie. Odkąd jestem na forum, to można się wypowiadać. Nie zmieniajmy tego. Co Ci to da, jak nie będzie można się wypowiadać? Edytowane 10 Stycznia 2019 przez Cisu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 3 minuty temu, Cisu napisał: Na nie. Odkąd jestem na forum, to można się wypowiadać. Nie zmieniajmy tego. Co Ci to da, jak nie będzie można się wypowiadać? Ograniczy taki spam jak np tu, nie widzę jakiegokolwiek sensu takiego zaśmiecania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa:** Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Jestem jak najbardziej za. Zapobiegnie to spamowi na forum Pozdrawiam Agnieszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Wspominałem już kiedyś Pacii o tym, potem zapomniałem o sprawie. Dobrze, że znów nagłośniłeś temat. Jestem jak najbardziej za! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Jestem za, faktycznie trochę wychodzi z tego niepotrzebny spam i nabijanie postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Jestem Jak najbardziej ZA . Jest to nie potrzebny spam a pożegnać można się na SB :} @ TakkarPrzeczytaj dokładnie co napisał ale już ci cytuje " Siema. Jak widzimy na forum, działy "urlop" oraz "rezygnacje" służą do informacji o nieobecności, lub zrezygnowaniu z danej rangi. Po co więc pisać tam jakieś pierdoły typu "Odpoczywaj", "wracaj szybko", "Szkoda, wróć kiedyś" itd... ,, Więc nie wiem o co ci chodzi xD a rezygnacja czyli większość graczy robi to jako zegnanie się ? prawda ? Edytowane 10 Stycznia 2019 przez Excellent. Odpowiedź takkarowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryto. Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ja jestem na nie, moim zdaniem nic sie nie stanie jak kilka osób napisze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Jestem na nie. Uważam, że jak ktoś bierze urlop to miło mu napisać, żeby wypoczął lub poprawił oceny tak jak to jest w ostatnich urlopach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem na NIE. Sądzę, że fajnie jest komuś napisać miłego wypoczynku albo dodać coś od siebie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Również jestem na nie, to miłe jak pisze się komuś, aby wracał szybciutko, albo zyczucie komuś powodzenia. Drugiej osobie robi się miło. Zawsze funkcje nabijania postu może zostać w tym dziale wyłączona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi