Pacia ♡ Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Uwaga! Na obrzeżach Branowa, grasuje groźna kobieta, która okazała się matką @ Takkara. Kobieta jest bardzo agresywna, więc zalecamy zostać w domu. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 14 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 hahahahaahahahah, zeszczam sie zaraz xD Lewa ręka ciężkie kalectwo, prawa śmierć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Hahahha liczyłam na coś poważnego, a tu taka niespodzianka! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Dziecinada.... Śmiać się z takiej kobiety? To jest przecież chodzący ideał...... ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Ja bym się bał podejść 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryto. Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Podaj jakiś kontakt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajlajf Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Wczoraj jedna mnie pobiła to pewnie ona HAHAHAHAHA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi