godzi666 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Twój nick: godzimeisterIP/SteamID: STEAM_ID_LAN 109.196.119.249 Nazwa serwera: Only DD2] GreenHaze.pl [FREE VIP 22-10][LECZENIE Data otrzymania bana: Niestety nie ma podanej daty w consoliMapa: De_Dust2 Powód bana: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : godzimeister [AMXBans] Powod : ' on/off? cheater : ) ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ GreenHaze.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP: 109.196.119.249 screeny: Brak admin nie zrobił Opis sytuacji: proponuje zatrudnić dorosłe osoby to teamy administracji bo jak widać te dzieciaki nie ogarniają życia Edytowane 15 Stycznia 2019 przez godzi666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jest to już 4 ban od admina + 1 ban poprzez antycheata z dnia 6.01 z powodem "OpenGL32 Detected*. Proszę UBT o analizę demka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 @ Cisu @ ZRB @ Dayloos rozpisze ktoś z was? Dzisiaj nie mam na nic sił, dopiero co wróciłem z dyskoteki. Jeśli nie macie czasu to rozpiskę dam jutro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jutro rozpisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzi666 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 21 godzin temu, Dayloos napisał: Jutro rozpisze. Doczekam się dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 16 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 @ Cisek @ ZRB @ Dayloos Macie 2 godziny na rozpiskę demka, inaczej wyciągnę konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 http://d1.hltv.org.pl/srv53507/HLTV-1901151907-de_dust2.dem.zip Wiem że gracz mógł odpisywać na jakąś wiadomość lub jeść obiadek, ale zatrzymywał się co chwilę, najczęściej po dziwnym zabójstwie jak dla mnie bardzo dziwna sytuacja. 10:57 -Nie wziąłbym tego za 100% aima, lecz widać najechanie bardzo szybkie na głowe celwonika (to może być po prostu odruch) 11:04 - wychylił modelowo z pre-fire (1) 12:06 - Wchodzi jak do siebie na nożu nie sprawdzając niczego (2) 12:29 - Chce rzucić granata, ale widzi gracza biegnącego w jego stronę to zmienia szybko na broń (3) 12:37 - Tu już widać wielki błąd gracza, myślał że nie ma sciany i wyleciał z pre-fire strzelając w ściane równo z modelem przeciwnika (4) 15:45 - Jakby miał radar hacka, stanął sobie i nie przejmuje się tym czy ktoś jest w trupie bo jednak wie że nikt mu nie wychyli, po czym mimo że cały czas było słychać jak chodzą w tunelu, gracz akurat najechał na przeciwnika jak on wychylał, po czym wbiega i nie sprawdza nic. (5) 15:59 - Wbiega jak do siebie. Kolejna mapa (na której dostał bana) http://d1.hltv.org.pl/srv53507/HLTV-1901151928-de_dust2.dem.zip 3:34 - Ignorowałem poprzednie 'bunnyhopy', lecz ten jest całkiem dziwny, stracił prędkość jednak dalej skacze by na 'bunnyhopie' wychylić tunel (Autobh) 3:39 - znów mu bh siadło 3:48 - ciągle się chwali swoim bh, lecz za każdym razem mu wychodzi bez problemu mimo praktycznie braku stref. Jak dla mnie chwalił się przez 1/4 pierwszej mapy bh, oraz przez drugą prawie całą mape nie dość że za każdym razem mu wychodziło, to było czasami przy braku prędkości ale dalej sie nie zatrzymywał i praktycznie skakał w miejscu. Co do WallHacka nie ma zbyt dużo dowodów, lecz tak jak pisałem u góry wygląda to tak. Zatrzymuje się, idzie dalej zabija dziwnie, zatrzymuje się idzie dalej i najczęściej wszystko później sprawdza. Czekam na decyzje innych członków UBT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Davloos mówi idealnie kolega wypełniony cheatami aima nie ma ale wh i radar chack to pewność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Dobra, Takkar po prosił mnie, abym zdecydował za Niego, ponieważ nie ma go w domu. Więc tak, demka nie oglądałem, przyznam się bez bicia, źle się czuje i nie mam na to sił, ale po rozpisce @ Dayloos, mogę stwierdzić, że gracz był odpalony. Nie raz oglądałem Cię na spec i miałeś takie akcje spalone, ale postanowiłem Ci nie dawać jeszcze ss,ów, bo miałem za mało dowodów. Jeśli się nie zgadasz z tym co napisałem, użyj opcji "zgłoś odpowiedź". Edit: Oglądnąłem demko i stwierdziłem, że gracz używa wspomagaczy. http://d1.hltv.org.pl/srv53507/HLTV-1901151907-de_dust2.dem.zip 10:55 - Dziwnie skoczył mu celownik na głowę. 11:00 - Nie wiedział, że tam jest gość. 12:30 - Dziwna reakcja, chciał wyrzucić granata, ale nagle zmienił na broń. 16:00 - Nie sprawdza w ogóle miejsc. Wchodzi jak do siebie. Druga mapa, tutaj widać, jak dziwnie robił bh. 3:33 - Dziwnie robi bh, zatrzymało go, a dalej podskoczył. 3:47 - Zaczyna robić bh, nie zrobił żadnej strefy, a jakoś BH zrobił. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Cisek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi