Ciucior Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Typ grafiki: avek Rozmiar grafiki: jak na forum Tematyka: Coś z animu o nazwie inazuma eleven, Dr. House albo geralt z wieśmaka 3 (wybierać macie w czym, więc liczę że kichy nie będzie ;v) Napisy: Ciucior Format: mile widziany gif nie mile widziany png Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): Ma mi się podobać Kontakt: ts, steam, gg, fb, forum Typ grafiki: sygna Rozmiar grafiki: jak na forum Tematyka: Coś z animu o nazwie inazuma eleven, Dr. House albo geralt z wieśmaka 3 (wybierać macie w czym, więc liczę że kichy nie będzie ;v) Napisy: Ciucior Format: mile widziany gif nie mile widziany png Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): Ma mi się podobać Kontakt: ts, steam, gg, fb, forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) @ Consequences. nie umiem jeszcze wykonywać GIFów więc proszę o pomoc :P @ Consequences. tutaj są grafiki, jeśli możesz to dorób gifa Edytowane 18 Stycznia 2019 przez Młody <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 @ Młody <3 twojej grafiki nie wykorzystałem, jak chcesz wiedzieć dlaczego to PW. Tu coś ode mnie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 @ Ciucior I jak to zlecenie? Grafiki odpowiadają? Mają coś zmienić, czy zostało wykonane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Zlecenie zostaje zamknięte dopiero, gdy autor zlecenie napiszę, że jest z niego zadowolony. Lecz jeżeli autor nie wykazuje aktywności w zleceniu przez 48h, grafik ma prawo odrzucić temat. Zamykam ze względu na brak zainteresowania zleceniem ze strony zleceniodawcy. Edytowane 21 Stycznia 2019 przez Consequences. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi