♥♥♥♥♥Sasha Grey ♥♥♥♥♥ Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Twój nick: Sasha Grey Screeny: Brak ssów Opis sytuacji: No,zmiana mapy i od razu w pierwszej strefie jak chcialem zeskoczyc z respa dostałem bana z automatu...Sprawdzalem spójnośc plików po tym i przeszukałem całego csa i niczego z nazwą BHOPHACK tam nie znalazłem xD....Po za tym gybym miał cos takiego to raczej by wykryło na poprzednich mapach jakie grałem,a to wleciało od razu w pierszej rundzie gdzie wczesniej grałem z 4-5 mapek wycinek z konsloli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Sasha Grey [AMXBans] Reason : ' 4 *WYKRYTO* BhopHack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ GreenHaze.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 431176615 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.47.241.243 ' [AMXBans] =============================================== link do demka(mozecie pobrac wczesniejsze i ocenic czy jest auto bh czy nie xD https://www119.zippyshare.com/v/rsSi6QVg/file.html @ ♥♥♥♥♥Sasha Grey ♥♥♥♥♥ nie ma we wzorze to nie dodawaj LINKA @ PaeKno to ogarniesz sobie jutro ze praktycznie na kazdej mapie robilem bh,będą około 3-4 demka przed tym demkiem do obejzenia @ Dayloosnie musisz sie dowiadywac,sam ci powiem,link do bansa mialem bo byłem w ubt ... @ Stenziujesteś na forum od 2017 roku i nie przeczytałeś regulaminu? jesteś w ubt? a może jesteś włascicelem lub opiekunem serwera? czy administratorem ? zaden z powyzszych? a moze ktos cię upoważnił do tej wypowiedzi?Przeczytałem ją i nie sądze aby tak było @ Cisek@ Takkar@ LeiNad §12.1. Każda wypowiedź użytkownika nieuprawnionego będzie podchodzić pod §13. §13. Działania mające na celu zwiększenie ilości posiadanych postów poprzez wypowiedzi bezsensowne, niezwiązane z poruszanym tematem bądź w przypadku braku uprawnień do wypowiedzi, będą uznawane za spam oraz karane. Edytowane 17 Stycznia 2019 przez ♥♥♥♥♥Sasha Grey ♥♥♥♥♥ Przez Dayloos, 16 Stycznia 2019 Usunąłem link do bansa. Jeszcze się dowiem skąd go masz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Wytłumacz mi z kogo ty chcesz zrobic idiotę mówisz że "No,zmiana mapy i od razu w pierwszej strefie jak chcialem zeskoczyc z respa dostałem bana z automatu.." To nie przez to dostałeś bana, tylko wykrywa automatyczne naciskanie spacji, tak samo jak auto ducka (To mi Paek powiedział), to że wcześniej nie dostałaś/dostałeś bana to tylko przez to że nie robiłeś/robiłaś bunnyhopów. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Dayloos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 16 Stycznia 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Tu akurat NIE masz racji nie wykryło bo może np. NIE SKAKAŁEŚ wgl? xD HALO a BHOP HACK to po prostu taki jest ustawiony powód na bana za auto bh Osobiście jutro obejrzę demko. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 @PaeK Po co masz oglądać demko jak ten ac się nie myli ? Jedynie może czegoś nie wykryć ale banow nieslusznych nie daje. Przez LeiNad, 17 Stycznia 2019 "§13. Działania mające na celu zwiększenie ilości posiadanych postów poprzez wypowiedzi bezsensowne, niezwiązane z poruszanym tematem bądź w przypadku braku uprawnień do wypowiedzi, będą uznawane za spam oraz karane." Ode mnie w dniu dzisiejszym dostajesz ostrzeżenie słowne, następnym razem zostaniesz ukarany warnem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Na prośbę ub @ PaeKub. @ PaeK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi