Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Sasha Grey

Screeny: Brak ssów 

Opis sytuacji: No,zmiana mapy i od razu w pierwszej strefie jak chcialem zeskoczyc z respa dostałem bana z automatu...Sprawdzalem spójnośc plików po tym i przeszukałem całego csa i niczego z nazwą BHOPHACK tam nie znalazłem xD....Po za tym gybym miał cos takiego to raczej by wykryło na poprzednich mapach jakie grałem,a to wleciało od razu w pierszej rundzie gdzie wczesniej grałem z 4-5 mapek

wycinek z konsloli: [AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : Sasha Grey 
[AMXBans] Reason : ' 4 *WYKRYTO* BhopHack ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ GreenHaze.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 431176615 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 37.47.241.243 ' 
[AMXBans] =============================================== 

link do demka(mozecie pobrac wczesniejsze i ocenic czy jest auto bh czy nie xD  https://www119.zippyshare.com/v/rsSi6QVg/file.html

@ ♥♥♥♥♥Sasha Grey ♥♥♥♥♥ nie ma we wzorze to nie dodawaj LINKA

@ PaeKno to ogarniesz sobie jutro ze praktycznie na kazdej mapie robilem bh,będą około 3-4 demka przed tym demkiem do obejzenia 

@ Dayloosnie musisz sie dowiadywac,sam ci powiem,link do bansa mialem bo byłem w ubt :) ...

@ Stenziujesteś na forum od 2017 roku i nie przeczytałeś regulaminu?

jesteś w ubt? 

a może jesteś włascicelem lub opiekunem serwera?

czy administratorem ?

zaden z powyzszych?

a moze ktos cię upoważnił do tej wypowiedzi?Przeczytałem ją i nie sądze aby tak było :D 

@ Cisek@ Takkar@ LeiNad

§12.1. Każda wypowiedź użytkownika nieuprawnionego będzie podchodzić pod §13.

§13. Działania mające na celu zwiększenie ilości posiadanych postów poprzez wypowiedzi bezsensowne, niezwiązane z poruszanym tematem bądź w przypadku braku uprawnień do wypowiedzi, będą uznawane za spam oraz karane.

Edytowane przez ♥♥♥♥♥Sasha Grey ♥♥♥♥♥
Przez Dayloos,

Usunąłem link do bansa. Jeszcze się dowiem skąd go masz.

• Haha 2

Wytłumacz mi z kogo ty chcesz zrobic idiotę mówisz że "No,zmiana mapy i od razu w pierwszej strefie jak chcialem zeskoczyc z respa dostałem bana z automatu.." To nie przez to dostałeś bana, tylko wykrywa automatyczne naciskanie spacji, tak samo jak auto ducka (To mi Paek powiedział), to że wcześniej nie dostałaś/dostałeś bana to tylko przez to że nie robiłeś/robiłaś bunnyhopów.

Edytowane przez Dayloos

• Administrator

Tu akurat NIE masz racji :DD nie wykryło bo może np. NIE SKAKAŁEŚ wgl? xD HALO 

a BHOP HACK to po prostu taki jest ustawiony powód na bana za auto bh

Osobiście jutro obejrzę demko.

• Like 1
  • Haha 1

@PaeK Po co masz oglądać demko jak ten ac się nie myli ? Jedynie może czegoś nie wykryć ale banow nieslusznych nie daje. 

Przez LeiNad,

"§13. Działania mające na celu zwiększenie ilości posiadanych postów poprzez wypowiedzi bezsensowne, niezwiązane z poruszanym tematem bądź w przypadku braku uprawnień do wypowiedzi, będą uznawane za spam oraz karane." Ode mnie w dniu dzisiejszym dostajesz ostrzeżenie słowne, następnym razem zostaniesz ukarany warnem.

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.