Druidek. Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Typ grafiki: awatar Rozmiar grafiki: na forum Tematyka: - Napisy: druid Format: gif Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): Ma psować mi pod sygnaturkę kolorystycznie Kontakt: steam (link na profilu) oraz pw forum. To zlecenie pozwolił napisać mi @ Młody <3 peace joł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Tak pozwoliłem mu napisać i mimo, że nie ogarniam to postaram się zrobić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Jeżeli chcesz bym ci gifa zrobił to proszę o tło twojej sygnatury, lub jakieś inne ;p Edytowane 17 Stycznia 2019 przez Dayloos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Nie nie nie. Chcę, żeby mi pasowało pod sygne, a nie żeby było takie samo. Do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Coś ode mnie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) @Consequences. No i ta praca podoba mi się w 100%, kocur. Jest możliwość, żeby to był gif? EDIT. No do zamknięcia, podoba mi się! Edytowane 18 Stycznia 2019 przez druid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi