Właściciel Takkar Opublikowano 17 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Proponuję dodać rangę "Traktor", dla osób, którym mikrofon robi tutututututututututu xD Np jak mi co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Powiedz po prostu, że chcesz własną unikalną rangę, a nie tak oczy mydlisz Nikt nie ma takiego mikrofonu jak Ty A teraz na poważnie... Lista rang 4FUN nie jest jeszcze mega długa, więc czemu nie, można dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Mogę być na tak, ale jak znajdziesz tą ikonkę żeby dodać. Tak jak Daniel wyżej napisał, nie mamy zbyt dużo rang na ts'e, więc można dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Na tak TUTUTUTUTUTUT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JebaćPolicjęZeroTolerancji Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Na tak , ale na emotce musi być Ursus C 330 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shogun Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jestem za TUTUTUTUTUTUTUT @ Cisek ty na wstępie dostajesz trzy rangi: Nob,Bot,Traktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 @ Takkar Chcesz nadal to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi