Druidek. Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Wywiad z Druidem prowadzący - @ druid odpowiadający - @ Mojżesz Witaj! Bardzo mi miło, że zgodziłeś się na udzielenie wywiadu dla naszej sieci GreenHaze.pl. Na sam początek, zacznijmy od takich podstawowych informacji. Jak masz na imię, ile masz lat, czym się zajmujesz oraz jakieś ciekawe informacje od siebie. Cześć Rafał! Również mi miło, że mogę z Tobą przeprowadzić ten wywiad. Jak zapewne wiesz, mam na imię Marcin i mam 16 lat w tym roku w końcu stuknie mi ta 17-cha. Na co dzień chodzę do 1 klasy technikum, w kierunku informatycznym. Od 5-tej klasy moim takim hobby jest siatkówka, a w wolnej chwili lubię ze znajomymi przypalić fifkę. Oooo, widzę że rozmawiam z prawdziwym GREENhazo'wiczem! Czym chciałbyś się kiedyś zajmować, w jakim kierunku chciałbyś się rozwijać? Chciałbym kiedyś zajmować się komputerami, składaniem ich i pisać jakieś programy. W sumie to już się w tym kierunku rozwijam, w moim technikum, do którego uczęszczam. Jakbym napisał dobrze maturkę, chciałbym spróbować się w WAcie. Wspominałeś o siatce. Polacy w 2018r zostali mistrzami świata w siatkówce. Może i Ty masz jakieś ciekawe osiągnięcia w tym sporcie? Noo, parę tych osiągnięć w siatce zgarnąłem. Pierwszym osiągnięciem był złoty medal na finałach województwa Opolskiego. Grałem wtedy w drugim składzie, było to w tej 5-tej klasie podstawówki. Rok później w 6 klasie zdobyłem srebrny medal również w finałach województwa Opolskiego, ale tym razem grając już w 1 składzie jako rozgrywający. Później pojawił się wyjazd do Czech, gdzie z moją drużyną zdobyliśmy 1 miejsce. Druga klasa gimnazjum, to okres w którym nie grałem nic, miałem kontuzję reki. W 3-ej klasie gimnazjum z moją drużyna zajęliśmy 1 miejsce na mistrzostwach szkolnych w systemie czwórkowym. Ostatnim, wczorajszym (16.01.2019) osiągnięciem jest zajęcie drugiego miejsca ulegając 3:2 przeciwnej drużynie w meczu towarzyskim. No Marcin, gratulacje. Masz zamiar wiązać z siatkówką jakąś przyszłość? Nie. Siatkówkę traktuję tylko i wyłącznie jak hobby. Powiedz, jak widzisz siebie za 15 lat? No powiem Ci Rafał, że ciężko mi na to pytanie odpowiedzieć. Nie patrzę za bardzo w przyszłość, interesuje mnie teraźniejszość. Nie jestem nawet w stanie wyobrazić siebie za te 15 lat, gdyż mogę nawet nie żyć. Mam dość podobne podejście. Przejdźmy teraz do luźniejszych pytanek, a raczej "szybkich" strzałów. Jesteś raczej spokojny czy nerwowy? Spokojny, zielony chłopak. Co sądzisz o wyglądzie forum? Jak najbardziej mi się podoba. Co sądzisz o użytkownikach naszego forum i administracji? Użytkownicy są sympatyczni, a administracja jest na wysokim poziomie. Jaki jest twój ulubiony serwer na naszej sieci? No oczywiście, że DD2#1. Chciałbyś może kogoś pozdrowić? Chciałbym pozdrowić Takkara i Cisa, tego bota. Kawa czy herbata? Herbata. Serial czy film? Film. Biały czy czarny? Biały! Okeeej, Marcin bardzo dziękuje Ci, za poświęcony mi czas w tym wywiadzie. Życzę Ci dużo sukcesów w siatkówce oraz powodzenia w szkolę, żebyś się spełniał i w przyszłości starał się o dostanie się do Wat'u. Również Ci Rafał dziękuje za mile spędzony czas oraz życzę sukcesów w szkolę czy na boisku, rzucając trójki do kosza! Edytowane 21 Stycznia 2019 przez druid 1 3 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojżesz Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Hahaha miło było udzielić ci wywiadu wyszedł bardzo okej ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Szybko, ładnie i na temat! ❤ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Bardzo podoba mi się wywiad. Czytelnie napisany i miło się czytało, szkoda tylko, że taki krótki! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dobry wywiad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Fajnie się czyta, dobra robota druid! Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Młody <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi