Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Plaga

Rekomendowane odpowiedzi

Powód nadania kary: Plagiat

Ilość punktów: 1

Osoba udzielająca kary: @ LeiNad

Data otrzymania kary: teraz

Informacja dla użytkownika: Plagiat.

Wyjaśnienia: ?

Coś od siebie: Przepraszam

Twoją prośbę rozpatruję pozytywnie.

Wybierz w jaki sposób chcesz odpracować warna, do wyboru masz:

- Poradnik

- 10 reklam

- SMS 6,15zł

- Przelew 5zł

- Premium*

Kilka dodatkowych słów ode mnie.
Mam nadzieję, że wyciągniesz wnioski po tym jednym warnie i więcej plagiatu na forum nie wrzucisz.
Ciesz się, że potraktowałem Cię ulgowo a nie wedle taryfikatora.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.