JaNek89 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Siema , jestem Janek mam 29 lat , przybyłem tutaj bo spodobał mi się serwer OnlyD2 , a po drugie szukam nowej sieci gdzie granie po pracy i w wolny czas będzie mi sprawiało przyjemność.W przeszłości byłem administratorem/opiekunem serwerów/UBan team na różnych sieciach , na steam mam parę tysięcy godzin w csa , więc problemów nie będę sprawiał . Csgo tylko mixy , tak to gram jeszcze na ps3 , ps4 . W realu pracuje i tyle jeśli chodzi o moje życie prywatne :). Dodam , że jeszcze muszę wasze #FFA odwiedzić :) , pozdrawiam wszystkich co to przeczytają , może chaotycznie napisane , ale jestem po nocce. Edytowane 21 Stycznia 2019 przez JaNek89 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JebaćPolicjęZeroTolerancji Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Witamy na sieci GreenHaze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Witam Cię bardzo cieplutko. Jest mi niezmiernie miło Cię poznać. Zachęcam do odwiedzenia działu redakcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 No witam witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Witamy na greenhaze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryto. Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Siemano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Siemanko! Wpadaj do redakcji oraz na Ts'a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi