Plaga Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) No to jak w tytule "SID z demkiem - jak wyciągnąć" 1. Nagrywamy demko cheatera 2. Pobieramy www.sk-gaming.com/file/13709-Complexity_Demo_Player 3. Instalujemy 4. Włączamy "complexity" 5. Naciskamy "File" 6. Następnie naciskamy "open" i otwieramy nasze demko 7. Klikamy "Analyse" 8. Wciskamy "Players" i szukamy gracza który wam podpadł. Edytowane 21 Stycznia 2019 przez Plaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jak dla mnie nie to dodales nic od siebie, tylko zmieniles pare wyrazow z oryginalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 1 minutę temu, RekaWatykanu napisał: Jak dla mnie nie to dodales nic od siebie, tylko zmieniles pare wyrazow z oryginalu. 1. Dodałem więcej punktów 2. To jest mój własny bo tamten nie jest taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Dodales wiecej punktow, ktore zawieraja wiecej tresci znaczacej to samo XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 9 minut temu, RekaWatykanu napisał: Jak dla mnie nie to dodales nic od siebie, tylko zmieniles pare wyrazow z oryginalu. Zobacz ile tamten poradnik ma punktów a ile mój i Ammen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czlw Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 e link nie dziala byczku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi