Stanior Opublikowano 28 Stycznia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Twój nick: IP/SteamID: 37.248.157.249 Nazwa serwera: Only DD2 Data otrzymania bana: nie wiemMapa: de_dust2 Powód bana: CheaterScreeny: o tym niżej Opis sytuacji: Wchodzę na dd2 a tu mam bana na nick którego w życiu nie używałem poza tym wczoraj i dzisiaj na serwie mnie nawet nie było wyjaśni ktoś co się mogło odwalić no i unban pls xd Poniżej wycinek z konsoli @ Endrjuu ♡juz działa dzięki Spoiler BUILD 1631 SERVER (0 CRC) Server # 31 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Lysy Ma Dziewuche : D [AMXBans] Powod : ' Cheater ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ GreenHaze.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.248.157.249 ' [AMXBans] =============================================== Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Papryk 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Ban z 24.11.2018. Ip musiało pokryć się z jakimś gościem. Polecam reset ruterka. Jeśli nie pomoże napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi