LOLSON Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Siemanko, jestem Kamil, mam w tym roku już 20 lat. Interesuję się webmastringiem. Przychodzę z innej sieci kto mnie kojarzy ten kojarzy. Zaciekawiła mnie praca tutejszej moderacji która naużywa swoich uprawnień. Niektórych trzeba tutaj przytemperować. Pozdrawiam super mordke @ Cisek od której zaczniemy. Na serwerach mnie nie znajdziecie ale na forum będę czasami wpadł. Pozdrawiam też wszystkie panie na tym forum! Mam nadzieję, że razem będzie nam się super rozmawiało. Tylko muszę poczekać aż super ban na 24h (xD) zejdzie, za to, że udzielałem się na SB. Pozdrawiam cieplutko z słonecznego MH. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezzi Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Siemano MH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Witam. Nie sądzę, aby moja moderacja nadużywała swoich uprawnień, aczkolwiek jeśli byłyby takie sytuacje, zapraszam do działu ze skargami. Miłego przesiadywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 No witam. Ja nadal czekam na tą skargę. ☺️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evenement Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 1 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCZITA Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Siemanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Witaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi