Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

ukarany Plaga

Bezzi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich przyszedł dzień sądu dla jednego użyszkodnika o nicku Plaga. Znacie go doskonale, przynajmniej tak myślę. Każdy wie jaki jest Wasz kochany przyjaciel (takową rangę u Was posiada). 

Plaga kim jest? Jest to nastolatek, któremu się zwyczajnie w świecie nudzi. Proszę Was nie mówcie tylko, a bo ma 13 lat to jeszcze dziecko. Zebrane przeze mnie dowody, będą wystarczającym dowodem kim jest i co robi. 

Będę się starać używać linków, no ale każdy wie skąd przychodzę. 

Zacznijmy od tego. Link do waszego administratora.  ---> https://greenhaze.pl/profile/1898-fixen-♡/ 

ss z innej sieci - Screenshot_20190201-090635_Chrome.thumb.jpg.380993e67e55c6170db237fdcf825caa.jpg

Jak bardzo trzeba być bezczelnym żeby działać na sieci GH i podszywać się pod administrację sieci na którym ma PRZYJACIELA? Aż tak bardzo macie obdarte zasady?

Jego numer gg i profil. Screenshot_20190201-091152_GG.thumb.jpg.f6824a13fb8c8a75ba48b8192374a436.jpg

Miał u Was taki nick. 

Screenshot_20190201-091314_Chrome.thumb.jpg.5abf4927da05102cf9060b165532a443.jpg

Kolejna sprawa jego steam.

Screenshot_20190201-091756_Chrome.thumb.jpg.3b0918eb0ba9e2cc584a9f4aa4827c83.jpg

Większość nicków z MH. 

Tutaj od Was kłamstwo kłamstwo pewnie o tym wiecie ale co tam.

Screenshot_20190201-091637_Chrome.thumb.jpg.b58a1c7d7e0de622099f3ea4c489f6e6.jpg

Screenshot_20190201-091550_Chrome.thumb.jpg.f2aa06616dc687ed0b63b47389621156.jpg

Fajnego macie Kamila. 

Na WIELUUUU sieciach znajdują się nicki użytkowników czy to administracji mh i na pewno znajdzie się też Waszej administracji. 

Nie chce przytaczać ss z rozmów gdzie to pisał, że kupi ub, czy jest wierny sieci MH, mając przyjaciela u WAS. Ss nie pokaże, bo to treści prywatne i nie chce naruszać tak bardzo jego prywatności, szanujmy się. 

Plaga aka Lolson aka Born to Kill aka Sados aka Fixen. Mógłbym tak wymieniać i wymieniać. 

Zwracam się do administracji, naprawdę u Was wystarczy dobrze posmarować i nic się nie stało? Szanujcie się ludzie, przejrzyjcie na oczy, on Was niszczy na innycj sieciach. Obudzcie się że snu. On to robił na MH od KILKU LAT, u Was będzie jest to samo. Ba jestem pewien że już miał u Was bana za mk mimo tego, że mnie tu nie było. 

Ta masa ss jakie posiadam na tego człowieka jest przerażająca. 

Co z tego, że ma 13 lat? Czy to na prawdę to usprawiedliwia? Konsekwencje wobec czynów powinny być dla każdego takie same. 

PANIE BARTKU ŻEBY NIE BYŁO, to nie hejt to PRAWDA. Zrozum, że naruszasz czyjaś prywatność, zrozum, że to co robisz jest ZŁE.

https://www.google.com/amp/s/www.gazetaprawna.pl/amp/890768,kradziez-tozsamosci-w-internecie-karalna-tylko-wtedy-gdy-ma-na-celu-wyrzadzenie-szkody.html

Człowieku piszesz pod nickami innych osób, psujesz im reputację na którą musieli pracować. Z początku myślałem, że wasz administrator jest tak głupi, bo pisałeś pod jego nickiem FIXEN takie bzdury i głupoty, że nie mieści się to w głowie. Ogarnij się, zabawa się skończyła. Możesz dalej wyciągać kasę od rodziców na ub po forach, ale pamiętaj. UB możesz kupić jeśli h@ się na to godzi, ale

SZACUNKU LUDZI NIGDY NIE KUPISZ. 

Mam nadzieję, że po tym temacie złapiesz chwilę refleksji i się nad sobą zastanowisz.

Zrobicie jak chcecie administracjo.

Pozdrawiam. 

• GreenHejzka 6
  • Like 1
  • Haha 1

Nie wiem jak u was działa polityka z multi-kontami, ale pasowałoby go ukarać najlepiej banem, niestety owy użytkownik będzie do Was wracał, po czasie kilkukrotnie będzie przepraszał za swoje zachowanie, po czym zagrozi Wam policją i poprosi o oddanie hajsu. #truestory

• Like 1

Od początku podejrzewałem, że coś z tym gościem jest nie tak no i wyszło szydło z worka. Młode to i głupie ale to jest już wielka przesada. Samo podszywanie się jest chyba karalne a to co on robi to... szkoda gadać. Szanuje takich ludzi jak wy @ Bezzi @ LOLSON . Zrobiliście kawał zaje*****j roboty dla naszego forum. Ban mu się należy w 100% ale to już jest sprawa Paci i Fixena. Dzięki chłopaki ! :P    @ BORN2KILL. dobra to nie Ty ale napisałem, że nie jestem pewien więc spokojniej :// Luźno sorki za nieporozumienie :P

Edytowane przez Y .

53 minuty temu, Y . napisał:

Od początku podejrzewałem, że coś z tym gościem jest nie tak no i wyszło szydło z worka. Młode to i głupie ale to jest już wielka przesada. Samo podszywanie się jest chyba karalne a to co on robi to... szkoda gadać. Szanuje takich ludzi jak wy @ Bezzi @ LOLSON . Zrobiliście kawał zaje*****j roboty dla naszego forum. Ban mu się należy w 100% ale to już jest sprawa Paci i Fixena. Dzięki chłopaki ! :P

Chyba kolejne konto naszego Bartusia: https://greenhaze.pl/profile/7787-born2kill/ lecz tego nie jestem pewien 

• Nie wydaje mi się coś, wracając to ja jestem osobą, pod którą podszywa się ten osobnik nieraz  :facepalm
Edytowane przez BORN2KILL.

17 minut temu, olczita napisał:

Zadziwiające jest to jak można mieć aż tak nudne życie żeby robić takie rzeczy w internecie. :d brak słów 

poprawie twoja wypowiedz: " Zadziwiajace jest to jak mozna miec az tak ujemne iq zeby robic takie rzeczy w internecie. :d brak slow" XD
nasza administracja jak i kilka innych osob go usunela z naszej spolecznosci, wam radze to samo

• Haha 1

• Właściciel

Zostały zbanowane wszystkie mk, @ Plagastracił przyjaciela, każda zawartość dodana przez niego, podlega moderacji.

Jestem bardzo ciekawy, co on pisał pod nickiem @ Fixen ♡'a :y

Ciekawi mnie również, co @ Plagama do powiedzenia.

• Superka 1

Witam, na początku chciałbym podziękować za zgłoszenie, przedstawienie dowodów oraz dość obszerne rozpisanie się w temacie.

Zdaje sobie sprawę z tego, że z pewnością zajęło to dosyć dużo czasu. Doceniamy to :) 

Przyjrzałem się użytkownikowi z bliska, na naszej sieci zostało odnotowane łącznie 7 kont. Które zostaną natychmiastowo i bez możliwości UB zbanowane

Cytat

§2. Dozwolone jest posiadanie jednego zarejestrowanego konta. Aktywna działalność na dwóch kontach lub więcej, będzie oznaczała, tzw. multikonto (MK), a użytkownik zostanie zbanowany na każdym z nich. 

Co do reszty przedstawionych ss'ów nie będę się wypowiadał, ponieważ nie ma to sensu (użytkownik i tak zostanie zbanowany).

• Superka 2
  • Piwko 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.