Emzii ♥ Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Powód nadania kary: Spamowanie - Ostrzeżenie pisemne Ilość punktów: 1 Osoba udzielająca kary: @ Cisu Data otrzymania kary: 9 grudzień 2018 roku Informacja dla użytkownika: Informacja dla użytkownika §13. Działania mające na celu zwiększenie ilości posiadanych postów poprzez wypowiedzi bezsensowne, niezwiązane z poruszanym tematem bądź w przypadku braku uprawnień do wypowiedzi, będą uznawane za spam oraz karane. Wyjaśnienia: Ehh po prostu uznałem podziw koledzę Coś od siebie: Nie miałem pojęcia, że takie coś jest karalne. Następnym razem będę więcej myślał zanim coś napiszę W poprzednim odpracowaniu byłem przekonany, iż poradnik zostanie przyjęty i czekałem aż zdejmiecie warna. Teraz się bardziej będę przyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Pozwalam na zdjęcie warna. W jaki sposób chcesz go odpracować? Masz do wyboru: - Poradnik - 10 reklam - SMS 6,15zł - Przelew 5zł - Premium* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Poradnika se pykne. Będzie on na jutro, dzisiaj już nie wyrobię @ LeiNad Edytowane 5 Lutego 2019 przez Y . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Poradnik przyjmuję.@ Endrjuu ♡lub @ Fixen ♡zdejmą warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi