Druidek. Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Czas nieobecności (od/do): 4 luty - 14 luty Powód nieobecności: Musz zrobić sobię poprostu reset. Mam młyn w szkole w życiu, nie mam pomysłów na nic. Nie chcę działać w redakcji na „odwal” jak to jest u mnie ostatnio. Na forum napewno będę zaglądał. Wrócę pełen sił i energi. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Przyjdź z jeszcze większą siłą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jasne synku. Też czasem potrzebuje troszkę odpoczynku, aby wrócić z zdwojoną siłą. Napisz mi na fb czy przejąć cytat na dziś i pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi