Ciucior Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Typ grafiki: avek Rozmiar grafiki: jak na forum Tematyka: Coś z animu o nazwie inazuma eleven albo Dr. House Kolorystyka: jak animu to kolorowo jak house mrocznie ;v Napisy: Ciucior A jeśli będzie z housem to jeszcze dodatkowo "Everybody Lies" Format: mile widziany gif nie mile widziany png Grafika, z której ma być wykonane zlecenie(opcjonalne): opcjonalnie nie podam Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): Ma mi się podobać Kontakt: ts, steam, gg, fb, forum Typ grafiki: sygna Rozmiar grafiki: jak na forum Tematyka: Coś z animu o nazwie inazuma eleven albo Dr. House Kolorystyka: jak animu to kolorowo jak house mrocznie ;v Napisy: Ciucior A jeśli będzie z housem to jeszcze dodatkowo "Everybody Lies" Format: mile widziany gif nie mile widziany png Grafika, z której ma być wykonane zlecenie(opcjonalne): opcjonalnie nie podam Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): Ma mi się podobać Kontakt: ts, steam, gg, fb, forum@ Y .xDDDDDDDDDD a no to w takim razie jak nikt już nic nie zrobi to zamykaj ;v Edytowane 10 Lutego 2019 przez Ciucior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promyx. Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Przez Emzii ♥, 9 Lutego 2019 Cokolwiek się podoba? Przez Emzii ♥, 9 Lutego 2019 Sorry pomyliłem się xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciucior Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) @ Y . Czekam na prace od każdego grafika chcę zobaczyć co który potrafi ;b gify sobie możecie odpuścić wystarczy png xd @ Y . wiesz nie wolno edytować postu bo grozi to zamknięciem xDD nie no oke ;v Edytowane 6 Lutego 2019 przez Ciucior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 7 Lutego 2019 przez Y . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi