Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cisu ♡ Opublikowano 5 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Witam. Przychodzę do Was ze smutną wiadomością (może dla niektórych), ale postanowiłem odejść z tego spaniałego GreenHaze. Skąd taka zmiana? Czuję, że jestem tutaj niedoceniany, robię wszystko co mogę, ale tutaj to nie wystarcza. Nie będę tutaj się rozpisywał za bardzo, bo nie ma po co i tak większość ma mnie gdzieś i też nie będę pozdrawiał nikogo, bo to też nie niepotrzebne. Więc tak, idę na inną sieć, każdy raczej wie o którą mi chodzi. Dziękuję @ Endrjuu ♡ i @ Fixen ♡ że daliście mi szansę zostać u Was moderatorem. Forum będę odwiedzał, ale nie tak jak do tej pory. Fajnie było Was poznać. @ Fixen ♡@ Endrjuu ♡ Życzę Wam, aby te forum stało i jeszcze bardziej się rozwijało! Jeśli ktoś chce ze mną utrzymać kontakt to ma mojego steam i fb. Dziękuje jeszcze raz! 1 4 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batmanka ♥ Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Powodzenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudix Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Czekamy na nowej sieci już kochany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctorr Opublikowano 5 Lutego 2019 ✪ Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Wow, to pozdrówki mordo! Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś pobazujemy wieczorem na csie! Powodzenia w tym życiu ziomuś! 5! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenka^^ Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Cisuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Dobra we nie prankuj. masz tyle rang i jeszcze niedoceniany się czujesz Wstrzymaj się do prima aprilis Kurde to na serio, no nic powodzenia dalej i widzimy się na pv, a może i na ts jak wbijesz @ Cisek Edytowane 5 Lutego 2019 przez Y . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vivor Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 @ Cisek Na kaleczki idziesz? XDDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Bawisz się w sławnego Marcina Dubiela? No jeżeli to na serio to powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evenement Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Aż mi się płakać zachciało ciseeek powodzonka tam i trzymaj się 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Dice Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Pozdro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Dzięki za wszystko. 3maj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_cheats 1 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Pozdro Mordo Fajnie było z tobą się poznać i pograć! Dzięki za rozmowy na ts i gierki zagrane w 1.6 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Również dziękuję za wszystko i powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 No elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Coo no jak trzeba ;c trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Cisu no nie wierzę... Będę tęsknić! Odzywaj się na steamie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojżesz Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Powodzenia tyy Bocie ? może jeszcze się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanior Opublikowano 6 Lutego 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Na razie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Powodzenia @ CisekOby ci się tam dobrze wiodło bociku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 6 Lutego 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Yyyyy eluwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi