Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Dzień Dobry! - czyli lepiej późno niż wcale..

promyx.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam z tej strony nieznany wam (prawie)wszystkim i nielubiany promyx.

Mam na imię Damian, 19 lat ukończę w tym roku, uczęszczam do technikum uczę się na kierunku grafiki.

Mieszkam w małej wiosce w okolicach Opola (woj.Opolskie).

Moje zainteresowania to muzyka, seriale, sport, gotowanie, dziewczyny oraz fora internetowe.. (kolejność losowa)

Natomiast moja pasją jest grafika, powiem coś więcej ale to za momencik.

Jeżeli chodzi o muzyka, głównie słucham rapu, lecz co do muzyki raczej jestem otwarty na wszelkie gatunki i posłucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho.

Moim ulubionym artysta jest nie jaki Sarius, uwielbiam przy jego muzyce biegać, robić zlecenia, zamulać w domu, sprzątać - wszystko jeżeli chodzi o muzykę jest genialny.

Kiedyś interesowały mnie niejakie freestyle battle'y (WBW) - przestałem śledzić od 2014-2015..

Seriale to coś bez czego moje życie było by nie takie same, kiedyś potrafiłem spędzić dzień i noc na oglądaniu ulubionego serialu, oczywiście chodzi mi o Breaking Bad..

Do porządnych i bardzo lubianych seriali przeze mnie zaliczam takie produkcje jak m.in Fargo, Narcos, Better Call Saul, Dexter, Stranger Things, True Detectiv, Wikingów, TWD oraz mr.Robota..

Co do sportu aktualnie ćwiczę jedzenie i brak aktywności fizycznej, ale kiedyś ćwiczyłem kalistenike (Streetworkout) oraz biegałem, w 3 miesiące schudłem 15kg oraz straciłem 20 cm w pasie.

Nauczyłem się paru figur/elementów, byłem zwinny jak te małpy co tez tak na drążkach wiszą xD

Rekord w bieganiu: 25 km w 2h

Rekord w podciągnięciach: 22

Rekord w pompkach: 75

Rekord w plank'u : 2 minuty

Grafika, temat z moimi pracami jest w dziale "Twórczość" łatwo ten temat znaleźć więc jeżeli ktoś byłby chętny to sobie przejrzy..

Grafiką interesowałem się gdy miałem 12 lat na jednym z forum, gdzie zajarałem się jak ktoś robił takie fajne zlecenia, myślę sobie kurdee to nie może być trudne.. też takie zrobie.

No i jakoś po próbach i ciężkiej pracy coś tam się nauczyłem tylko też nie tak hopsiup, minęło około 6-7 lat a dalej nie jest to perfekcyjny, do profesjonalisty mi brakuje sporo, natomiast poziom jakiś trzymam.

Chciałbym w przyszłości móc się na tym utrzymywać, pieniądze wiadomo nie muszą być jakieś ogromne ale kto by nie chciał pracować przy tym co go kręci? 

Na forum zawitałem ze względu na to że nudzi mi się, mam zastój ostatnio z grafikami, dużo wolnego czasu ale też lubię być aktywnym członkiem forum.

Nie grywam w gry ostatnie mi czasy, ponieważ brakuje mi czasu dlatego jestem na forum bo można wejść dosłownie w każdej chwili.

Chyba tyle z lekturki, dziękuję wytrwałym za doczytanie do końca, mam nadzieję że trochę o sobie powiedziałem. Życzę nam wszystkim dobrego kontaktu i fajnej integracji..

Miłej nocy wariaty!

Pozdrawiam..

PS: proszę o wyrozumiałość, pisane na telefonie, jest 4 w nocy jestem popierdo*ony.

Edytowane przez promyx.
  • Pikachuuuu 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.