Excellent. Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Typ grafiki: Sygnatura Rozmiar grafiki: Forum Tematyka: Coś typu laski,dupki,alkohol xD ewentualnie wyobrażenia grafika Kolorystyka: dowolna Napisy: Excellent. W tle greenhaze.pl Format: Dowolny Grafika, z której ma być wykonane zlecenie (opcjonalne): brak Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): Liczę na coś odlotowego coś wybiorę może być animowany Kontakt: Forum, steam Typ grafiki: awatar Rozmiar grafiki: Forum Tematyka: Coś typu laski,dupki,alkohol xD ewentualnie wyobrażenia grafika Kolorystyka: dowolna Napisy: Excellent. Format: Dowolny Grafika, z której ma być wykonane zlecenie (opcjonalne): brak Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): Liczę na coś odlotowego coś wybiorę może być animowany Kontakt: Forum, steam Tak odpowiada @ Y .? Edytowane 8 Lutego 2019 przez Excellent. Źle napisane zlecenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) @ Multi Admin Excellent. pasi taka sygna? Jeśli tak to dorobię avatar. Pozwalam Ci na edycję by nie robić spamu @ Multi Admin Excellent. Edytowane 8 Lutego 2019 przez Y . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Podobają mi się te twoje prace mam nadzieję że jeszcze ktoś coś dla mnie zrobi ?? Przez Emzii ♥, 9 Lutego 2019 W takim razie czekamy na resztę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayHard Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 @ Multi Admin Excellent. Takie coś na szybko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 @PlayHard tak trochę mało wyraziście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promyx. Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) Nie wiem co z jakością WTF.. Edytowane 10 Lutego 2019 przez promyx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 @promyx. Ładne tylko coś mało widoczne napisy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi