promyx. Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Proponuję dodanie poddziału rywalizacji graficznych, graficy tam będą staczać walki między sobą, mogę się nawet zaopiekować tym działem lub pomoc opiekunowi grafików, utworzyć będzie trzeba regulamin oraz ranking bitew. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 O bardzo dobry pomysł, ciekawy. Jestem za. Czekamy na wypowiedź innych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Co moi podopieczni o tym sądzą? @ Y .@ Davik@ nicky Proszę o krótką wypowiedź z uzasadnieniem dlaczego tak lub nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Mogłoby być, uważam, że to byłoby dobre sprawdzenie swoich umiejętności, a przy okazji dobra zabawa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Dla mnie mogło by być, zawsze jakiś sposób na sprawdzenie umiejętności i zdobycie reputki, tylko pls nie wybierajcie mnie bo leniem jestem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 NIE, NIE MIAŁBYM SZANSY NA DAVA Tak bardziej na serio to why not, można fajnie porywalizować, sprawdzić swoje umiejętności 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Fajny pomysł. Jeśli masz chęci do zaopiekowania się, to śmiało. Przyjmuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi