Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Seriale

Muerte

Rekomendowane odpowiedzi

Siema siema . Widze, ze nikt nie poruszył tego działu, więc zaczne ja z racji, że uwielbiam filmy oraz seriale :)

Tutaj mozecie pochwalić sie swoimi serialami, które obejrzeliście oraz jak je oceniacie ;)

Pierwszy mój serial to Tożsamość Szpiega . Jeżeli lubicie kryminalną komedie oraz akcje szpiegowskie to jak najbardziej polecam ten serial . Obejrzałem go cały i myśle, że obejrze go jeszcze kiedyś drugi raz ponieważ trafił w moje gusta :) Można w nim dowiedzieć sie kilku ciekawych rzeczy np. co potrzeba aby zrobic jakiś tam rodzaj podsłuchu itd.

Drugi oraz trzeci serial to Arrow oraz The Flash . Seriale te są powiązane bo producent jest jeden i ten sam :) Arrow to opowieść o milionerze, który był kilka lat na "bezludnej wyspie" i wraca do swojego miasta aby oczyścić je ze zła . Za to the flash to bardziej takie sci-fi ponieważ jeden z naukowców spowodował wybuch akcelatora i pewien chłopak został trafiony piorunem i przez to otrzymał mega szybkość, jednak nie tylko on dostał jakieś tam super-moce i musi zwalczać zło . Także seriale te wpadły mi w gusta ponieważ lubie filmy/seriale akcji a one takie właśnie są :)

Jeżeli kogoś zachęciłem do obejrzenia tych seriali to nie ma sprawy ! :) Myśle, że będę tutaj częściej opisywał jakieś filmy czy też seriale, które obejrzałem bo jak wyżej napisałem jestem pierdolonym filmo i serialoholikiem :D

Najbardziej zaskakujący i najciekawszy serial jaki dotychczas obejrzałam to Wentworth - więzienie dla kobiet. Poleciła mi go koleżanka i szczerze mówiąc zaczęłam oglądać go z nudów. I tak się wkręciłam, że obejrzałam cały :P Jeśli ktoś gustuje w takim czymś to gorąco polecam!

Kolejnym fajnym serialem jest Skins. Mówiąc krótko: dużo imprez, alkoholu, seksu, ćpania, przyjaźni, itd. Fajny na wieczorną nudę ;)

A pierwszym serialem, który obejrzałam od początku do koÅ„ca (7-8 sezonów chyba) jest Gossip Girl - Plotkara. Baaaardzo dużo się działo w tym serialu, ale jest on głównie o bogatych osobach mieszkających w Nowy Jorku. Bankiety, wystawy, podróże, zdrady, zbrodnie, pieniądze, studia, przekręty, itd. Ten serial jest bardziej dla kobiet, więc rozpisywać się nie będę :P

Ja osobiscie fajnie wspominam Prison Break Bardzo fajnie mi sie ogladało chyba pare razy kazdy sezon :)

Ciekawe jak im wyjdzie ten nowy sezon. ;)

Jak wyżej - Skazany to świetny serial, ale moim ulubionym jest Breaking Bad. Genialny po prostu. Åšwietna przemiana głównych bohaterów, wiele świetnych scen. Absoltune TOP 1.

Do tego dochodzą jeszcze takie seriale jak Lost, Sons of Anarchy.

@Muerte Arrow był fajny do koÅ„cówki II sezonu. Potem za bardzo poszedł w stronę komikus. W I i II sezonie uwielbiałem flashbacki z wyspy. :P

Moim ulubionym serialem to był "Skazany na śmierć". Chociaż oglądałem go dawno temu to jeszcze coś pamiętam.

ze względu na fakt, że jestem mega fanem seriali i nie wyobrażam sobie życia bez nich, podzielę się z Wami listą moich top seriali :)

kolejność jest losowa, bo wspomagałem się stroną, gdyż wszystkich tytułów z głowy nie pamiętam :D

alfabet mafii

arrow

banshee

black mirror

breaking bad

californication - jedna z dwóch najlepszych komedii !

dexter

dr. house

ekipa (enturage) - top10 - druga najlepsza komedia !

gomorra  - genialny serial o neopolitaÅ„skiej mafii

gotham

gra o tron

hannibal

homeland

house of cards

jericho

kompania braci - klasyk obowiązkowy

kości

Zagubieni

Luther

mad men - mega klimat nie każdemu przypadnie do gustu ja się jaram

mentalista

mr. robot

orphan black

więzienie oz

peaky blinders - najlepszy serial jaki widziałem!

pitbull

quantico

rodzina soprano

rzym - świetny jak ktoś lubi takie klimaty

shameless - dobra komedia :D

sons of anarchy - o gangu motocyklowym pierwsze 3sezony genialne

spartacus

suits

tajemnice smalville

100

weeds

vikings - 2 miejsce

wataha

zakazane imperium - top10 - brakło miejsca w top 5 jest mega.

detektyw - top10

narcos - 3 miejsce

prawo ulicy -top5

fargo

daredevil

dochodzenie

the knick -top5

pewnie wszystkiego i tak nie spisałem :D jednak jak ktoś jest maniakiem i nie widział któregoś z kolorowych, KONIECZNIE musi obejrzeć,

każdy coś w sobie ma! polecam.

Vikings widziałem 1 sezon i jakoś mocno mnie nie wciągnął. Chyba dlatego, że nie zaskakiwał mnie fabułą itd.

Mr. Robot super. Te podobieÅ„stwo do "Podziemy Krąg" bardzo dobrze zrobione.

Teraz to już nie wiem co oglądać. Janusz mnie namawia do "Rick and Morty", a tu jeszcze jest "Peaky Blinders", "Kompania Braci", "Fargo" i wiele innych do wyboru. ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.