LickIt369 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Dlaczego została nada Ci blokada:"Jump bug hack", "Strafe Helper" Jaka osoba nadała Ci blokadę:Wykrywacz ac Kiedy została nada Ci blokada:08 02 2019 około godziny 20 Czas trwania blokady:1 tydzień Wyjaśnienia:Jump bug hack został wykryty ponieważ w pobranym configu z internetu znalazł się wait na ducki. Podczas upadku na ziemie przez przypadek został kliknięty "alt" pod którym był zbindowany wait na ducki i wykrywacz serwerowy (na GreenHaze) uznał to za jb hack. Strafe Helper został wykryty na Hns TRENINGOWY sam nie wiem z jakiej przyczyny. Coś od siebie:Licze na (kolejnego) UnBana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LickIt369 Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nick na greenhaze: Black $wag na treningowym: Essa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) @LickIt369 Ban za waity zostaje. Wyślij swoje demko z treningowego znajdziesz je w cstrike pod nazwa [Twoj Sid]HNSPolandTR.dem P.S jak możesz liczyć na kolejnego unbana jak nigdy go nie dostałeś za odpały? Edytowane 9 Lutego 2019 przez Stenziu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LickIt369 Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Shikamaru jb xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LickIt369 Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Przez ten jeba... cfg bana dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LickIt369 Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jak ci moge wyslac to demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LickIt369 Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Mam tylko 4 demka z czego kazde po 5 sec i w dodatku z 2018roku xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nie ma dema nie ma mniejszego bana. Demo się samo nagrywa po 5 sekundach od wejścia na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LickIt369 Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 O czekaj jest cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LickIt369 Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Ale jak wyslac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LickIt369 Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 [STEAM_1_0_595927531]HNSPolandTR.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Demo nagrane 28.10.2k18 a ja chce demo z tego roku. Jeżeli nie możesz go znaleźć w cstrike to kliknij znaczek windowsa+s > wpisz %appdata% > w adresie jak masz C:\Users\Stenziu\AppData\Roaming kliknij w AppData > Local > VirtualStore > i poszukaj czy nie masz tutaj gdzies folderu cstrike Edytowane 9 Lutego 2019 przez Stenziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_cheats 1 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Gracz @ LickIt369ma 24 h na dostarczenie demka :) jeżeli nie ban zostaje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LickIt369 Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jak mam wysłać demo skoro nie mam zadnego dema? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_cheats 1 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 To nie ma ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi