Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Tonyx.

tonyx.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka. Mam na imię Tomasz lat 20.

Interesuje się kinematografią, kulturą i kuchnią azjatycką, podróżami, fotografią, piłką nożną (szczególnie rozgrywkami premier leauge), sceną esportową (szczególnie leauge of legends), kulturystyką, chociaż aktualnie mam przerwę z powodu kontuzji, do niedawna grafiką, oczywiście grami komputerowymi, dziennikarstwem i nowinkami technologicznymi. Ostatnimi czasy zainteresowałem się również mechaniką kwantową, inaczej mówiąc teorią kwantów. W wielkim skrócie opisuje ona przede wszystkim świat mikroskopijny czyli bardzo niewielkie elementy takie jak np. atom. Jak prawie większość ludzi interesuje się także muzyką. Jeżeli chodzi o mnie to mam bardzo szerokie upodobania, dlatego też na mojej playliście obok takich utworów jak Gymnopédie No.1 Erika Satie, znajduję się chociażby Miss Jane - Its a fine day (ATB Remix). Lubię sobie posłuchać soundtracków z gier np. Gothic, Skyrim czy Wiedźmin. Moim ulubionym autorem jest Kai Rosenkranz. 

Na codzień pracuję w Norwegii jako spawacz podwodny. Ciężki i niełatwy zawód, ale wysoce opłacalny. Poprzednio pracowałem jako pomocnik kucharza w orientalnej restauracji w Białymstoku, gdzie nauczyłem się wielu rzeczy o kuchni orientalnej, szczególnie Wietnamskiej od prawdziwego Wietnamczyka. W przyszłości zamierzam jednak iść na studia dziennikarskie. Myślę że mam spore szanse powodzenia w tym zawodzie ze względu na wiele zainteresowań i szerokie pojęcie na temat każdego z nich.

Na forach o podobnej tematyce byłem wielokrotnie wybierany na moderatora, grafika i kiedyś gdy miałem więcej czasu, na admina serwera counter strike czy team speak. Żałuję jednak tego że nigdy nie odważyłem się napisać podania na redaktora, w końcu to moja pasja. Może z wami mi się uda :)

Chyba was nie zanudziłem? Oby nie. Także bez zbędnego biadolenia witam was ponownie. Hejka.

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.