tonyx. Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Hejka. Mam na imię Tomasz lat 20. Interesuje się kinematografią, kulturą i kuchnią azjatycką, podróżami, fotografią, piłką nożną (szczególnie rozgrywkami premier leauge), sceną esportową (szczególnie leauge of legends), kulturystyką, chociaż aktualnie mam przerwę z powodu kontuzji, do niedawna grafiką, oczywiście grami komputerowymi, dziennikarstwem i nowinkami technologicznymi. Ostatnimi czasy zainteresowałem się również mechaniką kwantową, inaczej mówiąc teorią kwantów. W wielkim skrócie opisuje ona przede wszystkim świat mikroskopijny czyli bardzo niewielkie elementy takie jak np. atom. Jak prawie większość ludzi interesuje się także muzyką. Jeżeli chodzi o mnie to mam bardzo szerokie upodobania, dlatego też na mojej playliście obok takich utworów jak Gymnopédie No.1 Erika Satie, znajduję się chociażby Miss Jane - Its a fine day (ATB Remix). Lubię sobie posłuchać soundtracków z gier np. Gothic, Skyrim czy Wiedźmin. Moim ulubionym autorem jest Kai Rosenkranz. Na codzień pracuję w Norwegii jako spawacz podwodny. Ciężki i niełatwy zawód, ale wysoce opłacalny. Poprzednio pracowałem jako pomocnik kucharza w orientalnej restauracji w Białymstoku, gdzie nauczyłem się wielu rzeczy o kuchni orientalnej, szczególnie Wietnamskiej od prawdziwego Wietnamczyka. W przyszłości zamierzam jednak iść na studia dziennikarskie. Myślę że mam spore szanse powodzenia w tym zawodzie ze względu na wiele zainteresowań i szerokie pojęcie na temat każdego z nich. Na forach o podobnej tematyce byłem wielokrotnie wybierany na moderatora, grafika i kiedyś gdy miałem więcej czasu, na admina serwera counter strike czy team speak. Żałuję jednak tego że nigdy nie odważyłem się napisać podania na redaktora, w końcu to moja pasja. Może z wami mi się uda Chyba was nie zanudziłem? Oby nie. Także bez zbędnego biadolenia witam was ponownie. Hejka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promyx. Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Również witam Cię Tomaszu, zapraszam jak najbardziej do składania podań. Pozdrawiam Suzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Witamy serdecznie na sieci GreenHaze.pl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Chciało CI się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyx. Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Kiedy wena wejdzie to palce same stukają w klawiaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Witaj Tomek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Cześć mój imienniku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Heeej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi