Excellent. Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Dziękuje za pocztówkę Od @ Endrjuu ♡i @ Fixen ♡Właśnie dziś do mnie doszła 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Dopiero teraz przyszła? WTF?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Chyba Cie nie kojarza bo nick zle napisali XDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) @Endrjuu ♡ No dopiero teraz hehe nasza Polska Poczta powolna xD @ RekaWatykanuAle przynajmniej oryginalnie Edytowane 12 Lutego 2019 przez Excellent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 No nie wiem czy pocztowki sa oryginalne. Normalna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 1 minutę temu, RekaWatykanu napisał: No nie wiem czy pocztowki sa oryginalne. Normalna sprawa. No ale chodzi o Nick mi się podoba że w ogóle przyszło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 No jak zostalo wyslane to raczej przyjdzie xD. Ja tez jakbym dla jakiejs mordki wyslal pocztowke to nick bym zapisal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi