malutki' Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Witam wczoraj dostałem bana na dd2 na nicku "malutki" bo admin się pomylił a dokładnie grał ktos na speedhacku na podobnym nicku co mój . Niewiem kto dał mi bana i jak to teraz odkrecic zadnych ssow nie mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki' Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Haha dostosuj się do wzoru. Żałosne to jest . Admin nie ogarniający banuje bo tak mu się chce . Zacznijcie sie stosować do regulaminu i patrzcie komu przyznajecie admina to zaczne stosować sie do wzoru. Przez LeiNad, 12 Lutego 2019 Tym razem upomnienie wlatuję ode mnie. Raz, to dostosuj się do wzoru. Dwa używaj opcji "edytuj", a nie piszesz post pod postem. Nie zastosujesz się do próśb - zostaniesz ukarany. Przez Emzii ♥, 12 Lutego 2019 KAŻDY z naszej administracji przestrzega regulaminu więc nie pouczaj ani admina ani mnie.A czy sam się do niego stosujesz? Dałem Ci notatkę abyś dostosował się do wzoru a Ty mi się śmiejesz w twarz: f) Kiedy gracz niepoprawnie wypełni wzór lub go nie użyje, to obowiązkiem UBT jest poinformowanie użytkownika o błędzie lub podanie wzoru, który ma zastosować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Brak wzoru - brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi