Administrator PaeK Opublikowano 12 Lutego 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Typ grafiki: Avatar Rozmiar grafiki: odpowiedni dla avatara Tematyka: glitch Kolorystyka: ciemna Napisy: PaeK Format: gif Grafika, z której ma być wykonane zlecenie(opcjonalne): - Dodatkowe informacje: Proszę o grafikę podobną do mojego avatara, tylko żeby był lepszy efekt glitch, można też dać inne tło, CZCIONKA HACKED czy jak jej tam nie wymagana. Kontakt: forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Grafika do gifa @ Davik @ Davik łap Edytowane 16 Lutego 2019 przez Y . Przez DAv, 16 Lutego 2019 Daj mi oddzielnie napis i tło bo tak to nie bardzo co mogę zrobić :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 @ Y . tło ZAJEBISTE @ Davik zrób glitcha ruchomego, z resztą wiesz o co mi chodzi xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) @ Davik i co z tym GIF-em? https://imgur.com/a/7b1mTwQ Tutaj w imgurze bo zapomniałem, że jakość się pi*****i Edytowane 19 Lutego 2019 przez Y . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Można zamknąć, poradziłem sobie bo w sumie łatwo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi