FarFejs Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Siemka wszystkim mam na imię Dominik mam 13lat interesuje się grami komputerowymi serwerami i stronami www i grafikami tworzę własne serwery cs 1.6 i uczę się edytować pluginy amxx znalazłem ta sieć przez "Wujka Google" jak wpisałem "Counter Strike 1.6 Forum" i zauważyłem takową sieć, ale kojarzę tą sieć i byłem chyba kiedyś na niej. Pozdrawiam @ FarFejs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctorr Opublikowano 13 Lutego 2019 ✪ Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 No cześć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Czesc, czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Cześć młody człowieku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Siemanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi