Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Prezes wraca

Wr3dnyy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, po kilku miesiącach nieobecnosci postanowiłem wrócić do brania aktywnego udziału w życiu forum, tak jak robiłem to gdy pełniłem funkcje technika ts3 i redaktora fp (dawno dawno temu). Dla tych co mnie nie znają się ładnie przywitam.

Witajcie jestem Kamil, wiosen za mną 21 mieszkam w "stolicy" województwa zachodniopomorskiego czyli w Szczecinie. Na codzień jestem ojcem pół rocznej Leny  oraz narzeczonym kobiety o imieniu Patrycja, poza tym prowadzę rodzinny interes, i jestem kierowcą ciężarówki na trasach międzynarodowych. Jeżeli chodzi o mój charakter pozostawiam to do oceny osobom które mnie znają. Osobiście sądzę, że jestem zbyt perfekcjonistyczny lubię mieć wszystko odpowiednio poukładane w przeciwnym wypadku mi to przeszkadza. Moim hobby jest programowanie, informatyka, grafika oraz motocykle z którymi jestem związany od dawna. Kiedyś byłem tu dość aktywną osobą i rządziłem teamspeakiem, ale wyszło jak wyszło i musiałem niestety odejść. Będziecie mogli mnie spotkać głównie na dd2 pod nickiem @-Wr3dnyy Jegomość-@. Pozdrawiam wszystkich.

Edytowane przez Wr3dnyy
  • Superka 1
  • Pikachuuuu 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.