NoNameBf2 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Twój nick: NolNejmikIP/SteamID: 5.173.57.19 Nazwa serwera: ONLY DD2 #1 - 145.239.237.121:27070 Data otrzymania bana: 16.02.2019 cos kolo 22:25Mapa: dd2 Powód bana: [AMXBans] Reason: '7 "*WYKRYTO* BhopHack"'Screeny: brak Opis sytuacji: jak co runde jade sobie na bh ktorego mam na scrollu az nagle walnelo mi bana za jakis bhop hack gram na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) AntyCheat się nie myli, ale ja sobie sprawdzę demko dla pewności czy robiłeś wcześniej jakiekolwiek bunnyhopy i zedytuje post. AC się nie myli. Nie musisz nawet sprawdzać, pondro. /Stenziu Z mojego doświadczenia to jest 100% vermilion albo jakoś tak. 1:24 - Niby jakieś bhop'y są, słabe a później skacze nawet trochę w miejscu 1:54 - Niby afczy, a tu nagle na główkę szybicutko celownik (Aimbocik) 2:17 - Znowu to samo (lecz to mogło być normalne najechanie na głowe) 2:19 - znowu bh, teraz mu weszło ładnie (no trochę krótkie więc ac ci go tak szybko nie wykrył) 2:34/2:47 - Można zauważyć strzela w jedno miejsce w bramie i automatycznie mu celownik na głowę najeżdża (no może ktoś powiedzieć że specjalnie taki 'odruch' ale za każdym razem w inne miejsce, akurat w to gdzie jest głowa przeciwnika. 3:14 - No i wh sie także pojawiło, można zauważyć że w momencie gdy przeciwnik podchodzi on kuca i oddaje strzał ledwo po zauważeniu przeciwnika 6:29/6:40 - ta sama sytuacja co przy minucie 2:34 tylko bardziej zauważyc można bo celownik szybicutko na głowe poleciał. 6:54 - Czy to nie jest czasami autobh? 7:02 - Dokładne wcelowanie nad modelem gracza przy tt (mógł to być przypadek) 7:59 - No takie bunnyhopy bez skryptów, bez stref to tylko chyba @ RekaWatykanupotrafi 8:08 - No i wszystko wyjaśnione wh, aimbot, trigger bot 8:55 - WH 9:25 - Chciał się coś kryć ale ostatecznie gdy wychylał szybko celownik na poziomie jego głowy chciał dać ale miał odrobine nad (aimlock to załatwił) 11:00 - moment dostania bana Tak wiem że miałem tylko sprawdzić o bunnyhopa ale sądziłem że dla niego to może być za mało to rozpisałem więcej. Edytowane 16 Lutego 2019 przez Stenziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi