Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Propozycja serwera

Excellent.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gra: counter-strike 1.6
Typ serwera (mod): planuje cod moda 501 lvl 
Coś o sobie: zapraszam do dzialu ,, Przywitaj sie! ''
Ilość slotów: planuje 16-21
Link do GameTracker / GameState serwera: Na chwilę obecną brak bo jeszcze nie kupiony serwer ?
Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:chce dołożyć jakiś ciekawy serwer na naszą sieć;) 
Wiek właścicieli serwera: 22 lata I jeśli się dogadam z kumplem t będzie nas dwóch A on ma 17 lat
Czy udostępniasz swoje usługi na serwerze do konkursów organizowanych na sieci? (TAK/NIE): TAK
Czy Twój serwer jest rozkręcony?(TAK/NIE): NIE bo jeszcze nie kupiony ale napewno będzie reklama itd 
Kontakt: Forum, steam, Facebook 

proszę o wasza wypowiedź co o tym sądzicie czy to dobry pomysł czy nie czekam na waszą odpowiedź co do modu zawsze można zmienić ?

Jestem na małe tak (małe bo nie lubię tego moda)

Nie biorę tego jako podanie o dołączenie do sieci jeszcze bo serwer nie istnieje, ale jakbyś spróbował zrobić to czemu nie, serwer by się przydał do sieci bo nie ma takiego moda,  trochę już na sieci jesteś więc myślę że ci można zaufać z tą reklamą że będzie.

Osobiście bym chciał na sieci jakiegoś deathruna, jb, gomoda,

Po przeczytaniu tego co napisał @ Y .także jestem za arena 1vs1 dlaczego? Pamiętamy wszyscy co zrobił @ TwojaMarionetkawystarczyły 2-3 reklamy i miał stałych graczy na swojej arence. Osobiście mógłbym pomóc z rozkreceniem pieniężnie. 

Edytowane przez Dayloos
  • Pikachuuuu 1

9 minut temu, Excellent. napisał:

Tylko jak wiadomo 1vs1 arena to bugow od uja? cod mod mw2 nie był by głupi ? no nie wiem sam :( poczekajmy na innych wypowiedź ?

możemy spróbować coś z 1vs1 arena (oczywiście jakbyś chciał ze mną współpracować)

Jak dla mnie na nie: 

Najpierw serwer a pózniej forum, nie odwrotnie

Średnio mi się widzi twoja wiedza w amxx, skoro z cod moda nagle możesz przejść na 1vs1 aim, to tak nie działa że wrzucisz gotową paczkę i wszystko będzie się kręcić

Ile jesteś w stanie wydać na reklamę na miesiąc, pomijając opłatę za hosting?

// @ Dayloos masz rację, nie spojrzałem na to że temat jest w off-top'ie. 

A co do ogarniania serwera to też trzeba mieć trochę wiedzy bo inaczej serwer skończy się z data końca okresu wynajmu hostingu

Edytowane przez Cremaster

Teraz, Cremaster napisał:

Jak dla mnie na nie: 

Najpierw serwer a pózniej forum, nie odwrotnie

Średnio mi się widzi twoja wiedza w amxx, skoro z cod moda nagle możesz przejść na 1vs1 aim, to tak nie działa że wrzucisz gotową paczkę i wszystko będzie się kręcić

Ile jesteś w stanie wydać na reklamę na miesiąc, pomijając opłatę za hosting?

To jest tylko propozycja czy gracze będą grać, więc "najpierw serwer a później forum, nie odwrotnie" nie jest tu na miejscu.

Nie chce przejść na 1vs1 aim tylko dostał taką propozycję :DD

• Administrator

@ Y . 1v1 już sobie na testa odpaliłem i sprawdzałem, gameplay spoko tylko sęk w tym, że trzeba robić mapki bo z tego co pamiętam to są 4 albo 5 podstawowe - kontynuacja minusów NIŻEJ

@ Excellent. ojj są w tym bugi xD bo przenoszenie do arenek jest troche kulawe: bo koniec rundy "TT win/CT WIN" jest blokowane no i przenoszenie z lobby do aren po prostu nie raz NIE PRZENOSI. 

Wraz @ Fixen ♡'enem to sprawdzaliśmy.

Nie pisać, że są już mapki. Są ale oczywiście lokowanie innej sieci i mapki byle jak zrobione NA ILOŚĆ...

COD MOD'a jak już się rozpędzi to leci nawet dobra kaska i to już jest lekka ulga bo nie raz można ten miesiąc wynajem serwera opłacić z kasy z premek/vipa.

Teraz COD MODY są tak zrobione pod wygląd i przykucie dzieci NA SKINY Z CS:GO za monety albo ch*j wie co..

Moim zdaniem lepiej zrobić COD MOD'a.

Edytowane przez PaeK
  • Piwko 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.