Dayloos Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Mam nadzieję że komuś się będzie chciało zrobić i nie będzie patrzał na to że to minecraft. Typ grafiki: Avatar Rozmiar grafiki: 180x180 Tematyka: MineCraft Kolorystyka: Dowolna Napisy: Na środku "KISS" Format: PNG Grafika, z której ma być wykonane zlecenie(opcjonalne): ---- Dodatkowe informacje: ------------ Kontakt: Forum Typ grafiki: sygnatura Rozmiar grafiki: 820x462 Tematyka: MineCraft Kolorystyka: Dowolna Napisy: Na środku "KISS" | W prawym dolnym rogu "TS3 IP : TsHero.pl (Mam nadzieję że nie będzie brane to jako reklama) Format: PNG Grafika, z której ma być wykonane zlecenie(opcjonalne): ---- Dodatkowe informacje: ---- Kontakt: Forum @ LeiNadmyślałem że pod sygne podejdzie.. Edytowane 19 Lutego 2019 przez Dayloos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) Pasi taka sygna? @ Dayloos Edytowane 20 Lutego 2019 przez Y . Przez Pacia ♡, 20 Lutego 2019 Zapomniałeś o logu GH :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) @ Endrjuu ♡jest logo xd @ Y .Praca nawet git ogarnalbys awatar? Czekam na bannery innych grafików ( @ nicky, @ Davik) @ Endrjuu ♡Napisał bym ci że widać, ale nie wiem czy to ciebie nie obrazi w tej sytuacji Edytowane 20 Lutego 2019 przez Dayloos Przez Pacia ♡, 20 Lutego 2019 Ja pół ślepa. Xd Przez DAv, 20 Lutego 2019 Na początku nie było loga, później edytował. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWORDproject Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Avek? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 58 minut temu, SWORDproject napisał: Avek? Można sygne/banner prosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 @ nickyJakaś propozycja od Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Dzięki za pracę, do zamknięcia (brak zainteresowania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi