Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)

Ejo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie, może krótko o mnie: 

Mam na imię Dawid i już niedługo będę miał 17 lat, pochodzę z małej, cichej, prawie już wyludnionej wsi niedaleko miasta Drobin, Płock, Sierpc (Woj, Mazowieckie). Od dzieciaka borykam się z problemem wymowy oraz pisania (Nie mogę mówić szybko bo się gubię w słowach i mówię nie wyraznie, a jeżeli chodzi o pisanie to czasem mam problem, żeby poprawnie napisać wyraz nawet ten prosty). Interesuje się  sportem (piłka nożna oraz siatkowa), informatyką (planuje zdawać maturę z  informatyki w  stopniu podstawowym jak i  rozszerzonym) w małym stopniu interesuje się  również grafiką komputerowym, ale jak na ten czas słabo mi to idzie no i oczywiście jak chyba każdy młody człowiek interesują mnie gry komputerowe w które mogę grać godzinami. Aktualnie na sieć  trafiłem poprzez  post. który umieściłem na grupie CS. 

Chce zostać tu jak najdłużej się da, ponieważ mam sentyment do tego forum trochę tu siedziałem :D 

Pozdrawiam bardzo serdecznie jeszcze raz wszystkich 

• Pikachuuuu 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.