Ejo Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Witam wszystkich bardzo serdecznie, może krótko o mnie: Mam na imię Dawid i już niedługo będę miał 17 lat, pochodzę z małej, cichej, prawie już wyludnionej wsi niedaleko miasta Drobin, Płock, Sierpc (Woj, Mazowieckie). Od dzieciaka borykam się z problemem wymowy oraz pisania (Nie mogę mówić szybko bo się gubię w słowach i mówię nie wyraznie, a jeżeli chodzi o pisanie to czasem mam problem, żeby poprawnie napisać wyraz nawet ten prosty). Interesuje się sportem (piłka nożna oraz siatkowa), informatyką (planuje zdawać maturę z informatyki w stopniu podstawowym jak i rozszerzonym) w małym stopniu interesuje się również grafiką komputerowym, ale jak na ten czas słabo mi to idzie no i oczywiście jak chyba każdy młody człowiek interesują mnie gry komputerowe w które mogę grać godzinami. Aktualnie na sieć trafiłem poprzez post. który umieściłem na grupie CS. Chce zostać tu jak najdłużej się da, ponieważ mam sentyment do tego forum trochę tu siedziałem Pozdrawiam bardzo serdecznie jeszcze raz wszystkich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Witamy na sieci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_cheats 1 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 SIEMAAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
they talk about my cheats. Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Siemka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Witam Cię również bardzo cieplutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 23 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Siema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Joł byku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi