sv_cheats 1 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Chciałbym zrezygnować z funkcji UBT. -Brak roboty, -dobrze chroniony serwer poprzez automat, -nie wiem ile jestem tym ubt ale nie dostałem wszystkich bansów do tej pory mimo upominania się. -dobra kadra którą napewno se poradzi bezemnie. Proszę bez zbędnych komentarzy tylko przyjęcie rezygnacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 @ Takkar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 24 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Rangę ubt zabierze @ Fixen ♡ lub @ Endrjuu ♡. Szkoda że odchodzisz z tej funkcji tylko dlatego, że dostałeś warna za obrażanie @ Dayloos'a Miałeś dostać nawet UBT miesiąca. Dzięki za Twój wkład i pomoc w ekipie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi