Ejo Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) Typ grafiki: Sygnaturka Rozmiar grafiki: 500 x 200 px Tematyka: Coś w takim stylu [ Klik ] Kolorystyka: Wszystkie kolory ładnie by wyglądały, ale jak dla mnie chciałbym, aby było to w kolorze jasno zielonym taki kolor jak ma Moderator miesiąca np. Napisy: Napisy przedstawię wam na zdjęciu, żeby wszystko było jasne [ Klik ] Format: Dowolny Grafika, z której ma być wykonane zlecenie(opcjonalne): [ Klik ] Dodatkowe informacje: Chciałbym, aby grafika była chociaż trochę według moich informacji, które podałem, ale też liczę na wyobraznie tutejszych grafików . Kontakt: Forum, Steam, TeamSpeak3 Edytowane 24 Lutego 2019 przez Ejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Rozumiem, że napisy mają być identyczne jak na grafice, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejo Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 18 minut temu, Y . napisał: Rozumiem, że napisy mają być identyczne jak na grafice, tak? Te sama napisy, ale jeżeli chodzi o estetykę itp to zostawiam to grafiką bo ja nie potrafię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promyx. Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) Proszę od autora pracy z której mamy się wzorować XD Jakoś się popsuła https://i.imgur.com/InuFlJE.jpg Edytowane 26 Lutego 2019 przez promyx. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejo Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 3 godziny temu, promyx. napisał: Proszę od autora pracy z której mamy się wzorować XD Jakoś się popsuła https://i.imgur.com/InuFlJE.jpg Słuchaj piękno jak dla mnie tylko przemyślałem sprawę co do FB i jednak co do Fb to chciałbym je usunąć z sygnatury. Przepraszam za utrudnienia, ale to tak przyszło z chwili na chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi