Excellent. Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Witam mam taką oto propozycje żeby nam się lepiej ogarniało dział UnBanTeam a mianowicie chodzi o to zeby dodać działy np Screenshoty: + ONLY DD2 #1 + SURF + KLASY + HNS + FFA + COD:MW + Archiwum Zgłoś czitera: Odwołanie od bana CS 1.6: Odwołanie od bana CS:GO: Chodzi o to zeby było wiadomo z jakiego serwera są te screny i wogole wydaje mi się że bardziej estetycznie by to wyglądało Bo narazie to jest nasrane wszystkie odwołania banów są w screenach ;/ A z tego co mi się o uszy odbiło mamy serwer Cs:GO więc też się przyda taki dział Co sądzicie o tym pomyśle pozwole ze was oznaczę bo to od was zależy Przepraszam za błedy jak coś xD @ Endrjuu ♡, @ Fixen ♡, @ LeiNad, @ Takkar , @ Justyna ^^ Edytowane 2 Marca 2019 przez Excellent. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, więc zapytam tak. Chcesz dział UnBan Team podzielić w taki sposób, aby zrobić poddział na wrzucenie screenshotów i podzielenie ich na poszczególne serwery oraz poddział na wrzucanie ogólnych odwołań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 @ LeiNaddokładnie o to mi chodzi by podzielić na poszczególne serwery screnny i dodać te działy co napisałem Myślę, że by to lepiej było i napewno lepiej by wyglądało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Jestem za, zwłaszcza, że w krótszym wzorze nie ma do podania serwa na jakim się otrzymało bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Z naszej czwórki którą oznaczyłeś, akurat ja mam najmniej do gadania w sumie. Można też wprowadzić nakaz pisania prefixu w tytułach tematów. Dla screenshotów np. [Screenshot'y - ONLYDD2] Dla innych odwołań np. [Odwołanie - ONLYDD2] Nie trzeba będzie robić dodatkowych poddziałów, a będzie bardziej przejrzyście i uporządkowane. No ale to taka luźna propozycja ode mnie, zrobicie jak Wam będzie wygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 2 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Był taki system we wrześniu jakoś, nie wrócimy do niego. Był zbyt duży haos. Ten system jest bardziej praktyczny i wygodny dla ubt. Użytkownik, który wbije na forum, by napisać odwołanie ma o wiele łatwiej. Zostanie wprowadzone do wzoru: "Serwer, na którym otrzymałeś/aś bana:" Edytowane 2 Marca 2019 przez Takkar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Moim zdaniem wystarczylby prefix podczas dodawania tematu ze skrotem serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi