Pix0n Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Typ grafiki: Avatar Rozmiar grafiki: Odpowiedni na forum Tematyka: Kolorystyka: ciemne kolory czarny/szary (ewentualnie jakiś kolor tylko ciemny) Napisy: "Pix0n" konkretnie chodzi mi o to, że literki będą się pojawiały po kolei na środku ( nie osobno) tworząc nick i później cały nick na środku zglitchowany Format: myślę, że wszystko jest wyżej Grafika, z której ma być wykonane zlecenie(opcjonalne): - Dodatkowe informacje: - Kontakt: Forum PW /Steam Za wykonanie jakiejkolwiek pracy dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Co z tym zleceniem? Ktoś się podejmuję? @ nicky@ Y . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_cheats 1 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) https://imgur.com/a/878z6wS Zobacz to ogólnie twierdzę że zjebałem czcionkę na początku i ogólnie da sie ten glich zrobić tylko trzeba więcej śię pobawić, tylko określ mi czy coś w tym stylu ? @ Pix0n @ Y .oprócz chemii chyba bym musiał cię jeszcze grafiki pouczyć Edytowane 9 Marca 2019 przez sv_cheats 1 Przez Emzii ♥, 9 Marca 2019 Z chemii to na pewno, ale z grafiki nie ucz ojca dzieci robić :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Z racji tego, że moi graficy nie potrafią robić GIF'ów, a nikt inny się w temacie nie udziela, zakładam, że zlecenie zostało wykonane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi