Pix0n Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Wymagania: - Minimum 50 postów. - a na co to komu - Umiejętność pracowania w grupie. + - Minimum 16 lat. + - Dużo wolnego czasu na sprawdzanie demek i screenshotów. + - Sprawny komputer. + - Pojęcie na temat demek i ssów. + Wzór: Imię: Paweł Wiek: 17 i 11/12 Umiejętność sprawdzania demek (0-10): 7 Umiejętność sprawdzania screenów (0-10): 7 Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?: Kilka godzin dziennie siedzę, od kwietnia może być różnie z aktywnością, ale i tak będę chociaż będę siedział to minimum. Dlaczego właśnie Ty?: Słyszałem, że mnie polecają , // Staż jako ubt mam dość spory, członków UBT też już poznałem więc nie widzę żadnych problemów, musiałbym sobię na początku tylko przypomnieć kilka rzeczy. Coś o sobie: Mam na imię Paweł, zaraz 18 lat, gram w CS grubych kilka lat. Co tu więcej dodać. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Jo Dobry opak Stoż też dobry No i wszyscy Cię znają i lubią Pacia Cie poleca wiec tak lul 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) + Dobrze tam z postami wyjasniles - Mierny jestes w kantera - Naucz sie lee sinem grac Chyba widac po ilosci plusow i minusow jaka jest moja decyzja ? Edytowane 6 Marca 2019 przez RekaWatykanu Przez Fixen ♡, 6 Marca 2019 Podaj konkretne powody, bo ostatecznie nie wiemy nawet jaka jest Twoja opinia TAK/NIE 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCZITA Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Na tak Wiek Doświadczony W miarę ogarnięty Po roku znajomości i obserwowania 'kariery' w ubt na innej sieci, śmiało mogę go polecić 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_cheats 1 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Na tak +Znam Pawła nie od dziś nie od wczoraj, da radę na 100% +Ma doświadczenie +wiek + łatwo nawiązuje kontakt w grupie, miałem przyjemność pracować z Pawłem, spędziliśmy bardzo dużo razem nad cs'em :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Jestem na tak. + Wiek + Doświadczenie + Podanie dobrze rozpisane 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzz2 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Polecam tego gracza Wiek Ogarnięty Zna się na rzeczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebzdyberybencjusz Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 - Mega doświadczenie, - przykłada się do obowiązków w 100%, - praca w grupie na wysokim poziomie, - dużo wolnego czasu, - wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 - Doświadczenie - często widuje go na serwerach - Wiek - potrzebny nam człowiek do ubt ? Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Na TAK: + doświadczenie + wiek + ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 No to przyszedł czas na moje kontrowersyjne zdanie. Po przeczytaniu Twojego podania zauważam dwa minusy. Jednym z nich jest niespełnienie jednego z wymagań, ale jestem w stanie je wybaczyć, nie spamujesz na siłę aby je spełnić - to się chwali. Drugim minusem jest estetyka podania oraz jego słabe rozwinięcie. Starasz się na w miarę wysokie i odpowiedzialne stanowisko, mógłbyś się postarać bardziej. A co do plusów, słyszałem o Tobie same superlatywy, Pacia Cię rekomenduję, więc nie jesteś pierwszą lepszą osobą "z łapanki". Wydaje mi się, że można Ci dać szanse na wykazanie się, przyklepuję to podanie i jestem na tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 7 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi